Μεμβράνη Αντίστροφης Όσμωσης
Vontron 50 GPD

  • Προσφέρει υψηλής ποιότητας φίλτρανση νερού 0.0001 micron.
  • Μέγιστη πίεση λειτουργίας : 3 bar
  • Διαστάσεις : 2″ χ 10″
  • Παραγωγή 190 Λίτρα/Ημέρα

Η μεμβράνη της αντίστροφης όσμωσης Vontron αφαιρεί από το νερό τους μολυσματικούς παράγοντες που μπορεί να υπάρχουν στο νερό, όπως μόλυβδος, αρσενικό, βάριο, χρώμιο, υδράργυρος, νάτριο, κάδμιο, φθορίδιο, νιτρώδες άλας, νιτρικό άλας και σελήνιο. Οι ανταλλακτικές μεμβράνες Vontron έχουν ελεγχθεί και πιστοποιηθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Διεθνούς Οργανισμού NSF και Water Quality Association για την καταλληλότητα τους σε οικιακά συστήματα φίλτρανσης πόσιμου νερού .

Δυνατότητες

Μεμβράνη U.F Vontron 50 GPD

Οι μεμβράνες υψηλής απόρριψης αποτελούνται από πολλά λεπτά πορώδη στρώματα, από ημιπερατή μεμβράνη τυλιγμένη γύρω από έναν κεντρικό πυρήνα.

Αντικατάσταση Μεμβράνης

Η διάρκεια ζωής της μεμβράνης εξαρτάται από την ποιότητα του νερού και το δίκτυο μεταφοράς. Η αντικατάσταση θα πρέπει να πραγματοποιείται κάθε 36 μήνες. Η διάστασή του είναι 2" Χ 10" Inches.

Εγγύηση

Όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Filter  έχουν Silver εγγύηση δύο ετών, από την ημερομηνία αγοράς.

Η εγγύηση καλύπτει την αντικατάσταση (ανταλλακτικά) των εξαρτημάτων που ο Κατασκευαστής ή ο Αντιπρόσωπός του αναγνώρισε ως ελαττωματικά, με τη διευκρίνιση ότι αυτή η αντικατάσταση μπορεί να γίνει με καινούργια ανταλλακτικά, καινούργια εξαρτήματα ή εξαρτήματα ανακατασκευής ύστερα από εκτίμηση του Κατασκευαστή.

Καλύπτει όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Filter που έχουν αγοραστεί από την εταιρία Puredry Hellas  ΕΕ ή οποιονδήποτε επίσημο μεταπωλητή της στην Ελλάδα.

Σχετικά Προϊόντα

Μεμβράνη U.F TLCHF-2T

Η μεμβράνη εγκαθίσταται εν σειρά σε συστήματα φίλτρανσης κάτω πάγκου ως τελευταίο στάδιο και προσφέρει αποτελεσματική φίλτρανση στερεών σωματιδίων καθώς και κυστών, παρασίτων, ορισμένων βακτηρίων και μικροοργανισμών που ενδεχομένως μολύνουν το νερό βρύσης.

Φίλτρο In-line AIFIR-2000

Το φίλτρο AIFIR 2000 είναι η λύση κυρίως για τα περισσότερα συστήματα αντίστροφης όσμωσης, όπου εμπλουτίζει το νερό και το μετατρέπει σε ιονισμένο.

Μεμβράνη U.F TLCHF-FP

Η μεμβράνη εγκαθίσταται εν σειρά σε συστήματα φίλτρανσης κάτω πάγκου ως τελευταίο στάδιο και προσφέρει αποτελεσματική μικροφίλτρανση στερεών σωματιδίων καθώς και κυστών,παρασίτων,ορισμένων βακτηρίων και μικροοργανισμών που ενδεχομένως μολύνουν το νερό βρύσης.