Φίλτρα Αποσκλήρυνσης

Aqua Filter FCCST2

Το φίλτρο περιέχει ένα ειδικό μείγμα ρητινών αποσκλήρυνσης και αποσιδήρωσης. Χρησιμοποιείται για την αποτελεσματική και οικονομική μείωση της σκληρότητας και την αφαίρεση σιδήρου.

Aqua Filter FCPRA

Επικαλύπτει τα άλατα στο νερό. Οι πολυφωσφορικοί κρύσταλλοι είναι ιδανικοί για τοποθέτηση σε φίλτρα στην παροχή νερού του πλυντηρίου ρούχων ή πιάτων και Γενικά όπου χρειάζεται ‘’μείωση’’ της σκληρότητας του νερού.

Aqua Filter FCPRA-C

Παρέχει αποτελεσματική μείωση του χλωρίου, οργανικών ουσιών και βελτιώνει τη γεύση και την οσμή του νερού. Οι πολυφωσφορικοί κρύσταλλοι διαλύονται στο νερό και επικαλύπτουν ουσιαστικά τα άλατα.

Aqua Filter FCPRA-2S

Φίλτρο πολυπροπυλενίου της Αqua Filter. Αφαιρεί χώμα, άμμο, σκουριά, μικροσωματίδια και αιωρούμενα στερεά έως και 5 micron. Οι πολυφωσφορικοί κρύσταλλοι διαλύονται στο νερό και επικαλύπτουν τα άλατα.

Όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Filter έχουν Silver εγγύηση δύο ετών, από την ημερομηνία αγοράς.

Η εγγύηση καλύπτει την αντικατάσταση (ανταλλακτικά) των εξαρτημάτων που ο Κατασκευαστής ή ο Αντιπρόσωπός του αναγνώρισε ως ελαττωματικά, με τη διευκρίνιση ότι αυτή η αντικατάσταση μπορεί να γίνει με καινούργια ανταλλακτικά, καινούργια εξαρτήματα ή εξαρτήματα ανακατασκευής ύστερα από εκτίμηση του Κατασκευαστή. Καλύπτει όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Filter που έχουν αγοραστεί από την εταιρία Puredry Hellas  ΕΕ ή οποιονδήποτε επίσημο μεταπωλητή της στην Ελλάδα.