Φιλτροθήκες

Το νερό του δικτύου στην πορεία του από την πηγή μέχρι την βρύση του σπιτιού μας συμπαρασύρει χώμα, σκουριές, ίνες αμιάντου, και διάφορα άλλα μικρά σωματίδια που αποκολλούνται από τις σωληνώσεις του δικτύου της πόλης ή τις σκουριασμένες σωλήνες του σπιτιού μας και λόγο άγνοιας καταλήγουν μέσα στον οργανισμό μας. Αυτά συγκρατούνται εύκολα με ένα καλό φίλτρο και είναι ορατά με γυμνό μάτι, έτσι στην πρώτη συντήρηση βλέπουμε μερικά από αυτά που περνούσαν πριν μέσα στον οργανισμό μας.
Με τις φιλτροθήκες άνω και κάτω πάγκου εξασφαλίζεται μια στοχευμένη και αποτελεσματική φίλτρανση του νερού της βρύσης. Η τοποθέτηση τους είναι εύκολη και γρήγορη.

Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μέσα από μια γκάμα που καλύπτει πολλές και διαφορετικές ανάγκες. Προσφέρουν πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης και επέκτασης, χρησιμοποιώντας φίλτρα των 10” ( τα standard της παγκόσμιας αγοράς).

Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μέσα από μία μεγάλη ποικιλία φίλτρων ανάλογα με την φίλτρανση που θέλει ο χρήστης να πραγματοποιήσει. Έτσι μπορεί να διαμορφώσει αλλά και να συντηρεί το σύστημα για πολλά χρόνια εύκολα και οικονομικά.
Για την κάλυψη μεγάλων αναγκών σε φιλτραρισμένο νερό υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μέσα από τις φιλτροθήκες μεγάλης παροχής.

Τα φίλτρα μεγάλης παροχής μπορούν να τοποθετηθούν τόσο σε κεντρική παροχή, όσο και στο σημείο κατανάλωσης κάτω από τον πάγκο.

Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να καλύψουμε τις απαιτήσεις σε φίλτραρισμένο νερό, σε καφετέριες, εστιατόρια, επαγγελματικές κουζίνες ξενοδοχείων, βιομηχανίες κλπ..

Κατηγορίες

Σύστημα Φίλτρανσης
FP3-HJ-K1
4 σταδίων Aqua Filter

FP3-HJ-K1, είναι ένα ολοκληρωμένο και ισχυρό σύστημα φίλτρανσης κάτω πάγκου τεσσάρων σταδίων

Σύστημα Φίλτρανσης
FHCTF2
2 Σταδίων Aqua Filter

Σύστημα Άνω Πάγκου 2 σταδίων Aqua Filter FHCTF2, μια φορητή λύση φίλτρανσης νερού..

Εγγύηση

Φιλτροθήκη Τριπλή
μεγάλης παροχής
τύπου Big Blue μήκους 20″

Ιδανική επιλογή για βιομηχανική χρήση και σε περιπτώσεις υψηλής κατανάλωσης νερού.

Όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Filter έχουν Silver εγγύηση δύο ετών, από την ημερομηνία αγοράς.

Η εγγύηση καλύπτει την αντικατάσταση (ανταλλακτικά) των εξαρτημάτων που ο Κατασκευαστής ή ο Αντιπρόσωπός του αναγνώρισε ως ελαττωματικά, με τη διευκρίνιση ότι αυτή η αντικατάσταση μπορεί να γίνει με καινούργια ανταλλακτικά, καινούργια εξαρτήματα ή εξαρτήματα ανακατασκευής ύστερα από εκτίμηση του Κατασκευαστή. Καλύπτει όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Filter που έχουν αγοραστεί από την εταιρία Puredry Hellas  ΕΕ ή οποιονδήποτε επίσημο μεταπωλητή της στην Ελλάδα.