Φιλτροθήκες

Το νερό του δικτύου στην πορεία του από την πηγή μέχρι την βρύση του σπιτιού μας συμπαρασύρει χώμα, σκουριές, ίνες αμιάντου, και διάφορα άλλα μικρά σωματίδια που αποκολλούνται από τις σωληνώσεις του δικτύου της πόλης ή τις σκουριασμένες σωλήνες του σπιτιού μας και λόγο άγνοιας καταλήγουν μέσα στον οργανισμό μας. Αυτά συγκρατούνται εύκολα με ένα καλό φίλτρο και είναι ορατά με γυμνό μάτι, έτσι στην πρώτη συντήρηση βλέπουμε μερικά από αυτά που περνούσαν πριν μέσα στον οργανισμό μας.

Κατηγορίες

Φιλτροθήκες BIG BLUE

Η εν σειρά τοποθέτηση δύο ή περισσότερων τέτοιων φίλτρων μπορεί να καλύψει μια σειρά μολυσματικών παραγόντων (πχ άμμο, χώμα, σκουριά, χλώριο, οργανικά, ορισμένα βαρέα μέταλλα κλπ) εύκολα και οικονομικά. Αποτελούν ιδανική επιλογή για βιομηχανική χρήση και σε περιπτώσεις υψηλής κατανάλωσης.

Μονές Φιλτροθήκες

Η τοποθέτηση μονής φιλτροθήκης κάτω από τον πάγκο της κουζίνας σε σειρά στην κρύα παροχή του νερού, αλλά και στην κεντρική παροχή του σπιτιού καλύπτει μία σειρά μολυσματικών παραγόντων.

Διπλές & Τριπλές Φιλτροθήκες

Η εν σειρά τοποθέτηση δύο ή περισσοτέρων φίλτρων κάτω από τον πάγκο της κουζίνας σε σειρά στην κρύα παροχή του νερού, αλλά και στην κεντρική παροχή του σπιτιού καλύπτει μία σειρά μολυσματικών παραγόντων.

Σχετικά Προϊόντα

Σύστημα Φίλτρανσης
FP3-HJ-K1
4 σταδίων Aqua Filter

FP3-HJ-K1, είναι ένα ολοκληρωμένο και ισχυρό σύστημα φίλτρανσης κάτω πάγκου τεσσάρων σταδίων

Σύστημα Φίλτρανσης
FHCTF2
2 Σταδίων Aqua Filter

Σύστημα Άνω Πάγκου 2 σταδίων Aqua Filter FHCTF2, μια φορητή λύση φίλτρανσης νερού..

Εγγύηση

Φιλτροθήκη Τριπλή
μεγάλης παροχής
τύπου Big Blue μήκους 20″

Ιδανική επιλογή για βιομηχανική χρήση και σε περιπτώσεις υψηλής κατανάλωσης νερού.

Όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Filter έχουν Silver εγγύηση δύο ετών, από την ημερομηνία αγοράς.

Η εγγύηση καλύπτει την αντικατάσταση (ανταλλακτικά) των εξαρτημάτων που ο Κατασκευαστής ή ο Αντιπρόσωπός του αναγνώρισε ως ελαττωματικά, με τη διευκρίνιση ότι αυτή η αντικατάσταση μπορεί να γίνει με καινούργια ανταλλακτικά, καινούργια εξαρτήματα ή εξαρτήματα ανακατασκευής ύστερα από εκτίμηση του Κατασκευαστή. Καλύπτει όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Filter που έχουν αγοραστεί από την εταιρία Puredry Hellas  ΕΕ ή οποιονδήποτε επίσημο μεταπωλητή της στην Ελλάδα.