Φιλτροθήκες Άνω Πάγκου

Aqua Pure AP2000

Το φίλτρο νερού οικιακής χρήσης είναι κατασκευασμένο για να προσφέρει καθαρότερο νερό κυρίως στο χώρο της κουζίνας όπου σημειώνεται η μεγαλύτερη κατανάλωση σε πόσιμο νερό.

Aqua Pure APSUC TFW

Το Φίλτρο Άνω Πάγκου Ενεργού Άνθρακα της Aqua Pure είναι ένα πλήρες σύστημα φίλτρανσης νερού οικιακής χρήσης για τοποθέτηση πάνω στον πάγκο της κουζίνας.

Aqua Pure APSUC TFC

Το Φίλτρο Άνω Πάγκου Ενεργού Άνθρακα της Aqua Pure είναι ένα πλήρες σύστημα φίλτρανσης νερού οικιακής χρήσης για τοποθέτηση πάνω στον πάγκο της κουζίνας.

Aqua Filter FHCTF

Αυτό το φίλτρο άνω πάγκου Ενεργού Άνθρακα της Aqua Filter είναι ένα πλήρες σύστημα φίλτρανσης νερού οικιακής χρήσης για τοποθέτηση πάνω στον πάγκο της κουζίνας.

Φιλτροθήκες Κεντρικής Παροχής

Aqua Filter FHPR5-X-WB

Φιλτροθήκη FHPR5-X-WB. Πρόκειται για κάνιστρο 5″ που μπορεί να συνδεθεί κατευθείαν στην υδραυλική κεντρική παροχή του σπιτιού. Παρέχει προστασία σε όλο το σπίτι.

Aqua Filter FHPR-HP1

Φιλτροθήκη FHPR-HP1 1/2, πρόκειται για κάνιστρο 10″ που μπορεί να συνδεθεί κατευθείαν στην υδραυλική κεντρική παροχή του σπιτιού αλλά και κάτω από τον πάγκο της κουζίνας σε σειρά στην κρύα παροχή.

Aqua Filter FHPRx-3V_R

Τα φίλτρα κεντρικής παροχής FHPRx-3V_R προορίζονται για την φίλτρανση του νερού ολόκληρης της οικίας. Συνήθως εξοπλίζονται με φίλτρο στερεών σωματιδίων 10” από σήτα πολυπροπυλενίου πολλαπλών χρήσεων.

Aqua Filter FH20B1-B-WB

FH20B1-B-WB, αποτελεί ιδανική επιλογή για βιομηχανική χρήση και σε περιπτώσεις υψηλής κατανάλωσης. Διαθέτει είσοδο/έξοδο 1″ και είναι κατάλληλη τόσο για τοποθέτηση σε κεντρική παροχή όσο και στο σημείο κατανάλωσης κάτω από τον πάγκο της επαγγελματικής κουζίνας

Aqua Filter FH10B1-B-WB

Φιλτροθήκη FH10B1-B-WB διαθέτει είσοδο/έξοδο 1″ και είναι κατάλληλη τόσο για τοποθέτηση σε κεντρική παροχή, όσο και στο σημείο κατανάλωσης κάτω από τον πάγκο της επαγγελματικής κουζίνας.

Aqua Pure Apsuc 12C

Φιλτροθήκη APSUC 12C, πρόκειται για διαφανές κάνιστρο 10″ που μπορεί να συνδεθεί στην κεντρική παροχή νερού για την απομάκρυνση στερεών σωματιδίων, αποχλωρίωση, μείωση βαρέων μετάλλων κλπ.

Aqua Pure Apsuc 12C Brass

Φιλτροθήκη APSUC 12C BRASS, πρόκειται για διαφανές κάνιστρο 10″ με μπρούτζινα σπειρώματα, που μπορεί να συνδεθεί στην κεντρική παροχή νερού για την απομάκρυνση στερεών σωματιδίων, αποχλωρίωση, μείωση βαρέων μετάλλων κλπ.

Aqua Filter FHMB

FHMB, αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο κεντρικής παροχής για κρύο και ζεστό νερό, έως και 100μm. Διαθέτει κρουνό εκκένωσης των σωματιδίων και μανόμετρο ένδειξης της πίεσης εισόδου.

Φιλτροθήκες Κάτω Πάγκου

Aqua Pure Apsuc 12W

Φιλτροθήκη APSUC 12W, πρόκειται για λευκό κάνιστρο 10″ που μπορεί να συνδεθεί κάτω από τον πάγκο της κουζίνας σε σειρά στην κρύα παροχή για την απομάκρυνση στερεών σωματιδίων, αποχλωρίωση, μείωση βαρέων μετάλλων κλπ.

Aqua Pure Apsuc 12W Brass

Φιλτροθήκη APSUC 12W BRASS, πρόκειται για λευκό κάνιστρο 10″ με μπρούτζινα σπειρώματα, που μπορεί να συνδεθεί κάτω από τον πάγκο της κουζίνας σε σειρά στην κρύα παροχή για την απομάκρυνση στερεών σωματιδίων, αποχλωρίωση, μείωση βαρέων μετάλλων κλπ.

Όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Filter έχουν Silver εγγύηση δύο ετών, από την ημερομηνία αγοράς.

Η εγγύηση καλύπτει την αντικατάσταση (ανταλλακτικά) των εξαρτημάτων που ο Κατασκευαστής ή ο Αντιπρόσωπός του αναγνώρισε ως ελαττωματικά, με τη διευκρίνιση ότι αυτή η αντικατάσταση μπορεί να γίνει με καινούργια ανταλλακτικά, καινούργια εξαρτήματα ή εξαρτήματα ανακατασκευής ύστερα από εκτίμηση του Κατασκευαστή. Καλύπτει όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Filter που έχουν αγοραστεί από την εταιρία Puredry Hellas  ΕΕ ή οποιονδήποτε επίσημο μεταπωλητή της στην Ελλάδα.