Φίλτρα In-line

Aqua Pure AICRO

Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα AICRO της εταιρείας Aqua Pure. Παρέχει μέγιστη προστασία από το χλώριο, φυτοφάρμακα και άλλους οργανικούς ρυπαντές και βελτιώνει την γεύση και την οσμή του.​

Aqua Pure AIMRO

Φίλτρο εμπλουτισμού Ιχνοστοιχείων. Ιδανικό ως τελευταίο στάδιο σε οποιοδήποτε σύστημα αντίστροφης όσμωσης, εμπλουτίζει το νερό με τα απαραίτητα μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία και ανεβάζει το ph.

Aqua Filter AICRO-QC

Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα AICRO-QC της εταιρείας Aqua Filter. Παρέχει μέγιστη προστασία από το χλώριο, φυτοφάρμακα και άλλους οργανικούς ρυπαντές και βελτιώνει την γεύση και την οσμή του.

Aqua Filter AICRO-SOF-QC

Φίλτρο δυο σταδίων ενεργού άνθρακα και πολυφωσφορικούς κρυστάλλους. Αποτρέπει τους λεκέδες στα πιάτα, τα ποτήρια, τα ασημικά και τους νεροχύτες. Προστατεύει το πλυντήριο ρούχων και πιάτων από τα άλατα.

Aqua Filter AIPRO-QC

Το In-line φίλτρο ιζημάτων AIPRO-QC, αφαιρεί τα ιζήματα, όπως άμμο, λάσπη, σκουριά και αιωρούμενα στερεά σωματίδια. Τοποθετείται σε compact συστήματα και συστήματα αντίστροφης όσμωσης.

Aqua Filter AIMRO-QC

Φίλτρο εμπλουτισμού Ιχνοστοιχείων. Ιδανικό ως τελευταίο στάδιο σε οποιοδήποτε σύστημα αντίστροφης όσμωσης, εμπλουτίζει το νερό με τα απαραίτητα μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία και ανεβάζει το ph.

Aqua Filter AIFIR200

Παράγει αλκαλικό νερό με πλήρη ισορροπία του ph. Μετατρέπει το όξινο νερό σε νερό αλκαλικών ιόντων ασβεστίου. Συνήθως εγκαθίσταται σε συστήματα αντίστροφης όσμωσης. Βελτιώνει τη γεύση του νερού.

Aqua Filter AIFIR 2000

Το νερό με ιονισμό, βοηθά την διαδικασία του καθαρισμού του σώματος από τις τοξίνες, ρυθμίζει το PΗ του αίματος, την αφαίρεση των ελεύθερων ριζών που επιβαρύνουν τη διαδικασία γήρανσης.

Όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Filter έχουν Silver εγγύηση δύο ετών, από την ημερομηνία αγοράς.

Η εγγύηση καλύπτει την αντικατάσταση (ανταλλακτικά) των εξαρτημάτων που ο Κατασκευαστής ή ο Αντιπρόσωπός του αναγνώρισε ως ελαττωματικά, με τη διευκρίνιση ότι αυτή η αντικατάσταση μπορεί να γίνει με καινούργια ανταλλακτικά, καινούργια εξαρτήματα ή εξαρτήματα ανακατασκευής ύστερα από εκτίμηση του Κατασκευαστή. Καλύπτει όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Filter που έχουν αγοραστεί από την εταιρία Puredry Hellas  ΕΕ ή οποιονδήποτε επίσημο μεταπωλητή της στην Ελλάδα.