Φίλτρα In-line xl

Aqua Filter AIPRO-1M-AQ

Αφαιρεί αιωρούμενα στερεά και ιζήματα. Είναι χημικά ανθεκτικό και χρησιμοποιείται για το στάδιο φίλτρανσης. Αποτρέπει την ανάπτυξη μικροοργανισμών και είναι διαπερατότητας 1 micron.

Aqua Filter AICRO-L4-AQ

Φίλτρο ενεργού Άνθρακα με κέλυφος καρύδας AICRO-L4 + KDF της Aqua Filter μειώνει αποτελεσματικά το χλώριο, χημικούς και οργανικούς ρυπαντές και φυτοφάρμακα βελτιώνοντας έτσι την οσμή και γεύση του νερού.

Aqua Filter AISTRO XL

Φίλτρο αποσκλήρυνσης AISTRO XL της Aqua filter χρησιμοποείται για την αποτελεσματική και οικονομική μείωση της σκληρότητας σε οποιαδήποτε εφαρμογή κατανάλωσης νερού. Περιέχει ειδικό μείγμα ρητινών αποσκλήρυνσης.

Aqua Filter AIPRO-1M-CL

Το In-line φυσίγγιο φίλτρο πολυπροπυλενίου ιζημάτων AIPRO-1M-CL, αφαιρεί τα ιζήματα, όπως άμμο, λάσπη, σκουριά και αιωρούμενα στερεά. Τοποθετείται σε συστήματα φίλτανσης Excito.

Aqua filter FCCBL-S-CL

Συμπαγής ενεργός άνθρακας κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες. Αυτό το φίλτρο χρησιμοποιεί άνθρακα από κέλυφος καρύδας που πληρεί τα αυστηρά πρότυπα του NSF.

Aqua Filter AISTRO-L-CL

Το φίλτρο αποσκλήρυνσης AISTRO-L-CL χρησιμοποιείται για την αποτελεσματική και οικονομική μείωση της σκληρότητας και την αφαίρεση σιδήρου σε οποιαδήποτε εφαρμογή σημείου κατανάλωσης νερού.

Όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Filter έχουν Silver εγγύηση δύο ετών, από την ημερομηνία αγοράς.

Η εγγύηση καλύπτει την αντικατάσταση (ανταλλακτικά) των εξαρτημάτων που ο Κατασκευαστής ή ο Αντιπρόσωπός του αναγνώρισε ως ελαττωματικά, με τη διευκρίνιση ότι αυτή η αντικατάσταση μπορεί να γίνει με καινούργια ανταλλακτικά, καινούργια εξαρτήματα ή εξαρτήματα ανακατασκευής ύστερα από εκτίμηση του Κατασκευαστή. Καλύπτει όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Filter που έχουν αγοραστεί από την εταιρία Puredry Hellas  ΕΕ ή οποιονδήποτε επίσημο μεταπωλητή της στην Ελλάδα.