Φιλτροθήκες Άνω Πάγκου

Aqua Filter FHCTF2

Ιδανικό για βρύσες κουζίνας τοίχου, μικρά νοικοκυριά και περιορισμένους χώρους. Η συσκευή Aqua Filter κατασκευάζεται στην Γερμανία ενώ το περιεχόμενο φίλτρο είναι κατασκευασμένο στην E.U.

Φιλτροθήκες Κάτω Πάγκου

Aqua Pure 2SST

Πρόκειται για Φιλτροθήκη Διπλή 10” που μπορεί να συνδεθεί κάτω από τον πάγκο της κουζίνας. Συνδέεται σε σειρά στην κρύα παροχή νερού της βρύσης.

Aqua Pure APTWIN

Πρόκειται για Φιλτροθήκη Διπλή 10” που μπορεί να συνδεθεί κάτω από τον πάγκο της κουζίνας. Συνδέεται σε σειρά στην κρύα παροχή νερού της βρύσης.

Φιλτροθήκες Κεντρικής Παροχής BIG BLUE

FH20B-WB 20″ Big Blue

Η τριπλή φιλτροθήκη Big Blue FH20B-WB αποτελεί ιδανική επιλογή για βιομηχανική χρήση και σε περιπτώσεις υψηλής κατανάλωσης. Η εν σειρά τοποθέτηση δύο ή περισσότερων τέτοιων φίλτρων μπορεί να καλύψει μια σειρά μολυσματικών παραγόντων εύκολα και οικονομικά.

HHBB10B Big Blue 10″

HHBB10B, αυτή η φιλτροθήκη διαθέτει είσοδο/έξοδο 1″ και είναι κατάλληλη τόσο για τοποθέτηση σε κεντρική παροχή, όσο και στο σημείο κατανάλωσης κάτω από τον πάγκο της επαγγελματικής κουζίνας όταν οι ανάγκες σε φιλτραρισμένο νερό είναι μεγάλες.

Όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Filter έχουν Silver εγγύηση δύο ετών, από την ημερομηνία αγοράς.

Η εγγύηση καλύπτει την αντικατάσταση (ανταλλακτικά) των εξαρτημάτων που ο Κατασκευαστής ή ο Αντιπρόσωπός του αναγνώρισε ως ελαττωματικά, με τη διευκρίνιση ότι αυτή η αντικατάσταση μπορεί να γίνει με καινούργια ανταλλακτικά, καινούργια εξαρτήματα ή εξαρτήματα ανακατασκευής ύστερα από εκτίμηση του Κατασκευαστή. Καλύπτει όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Filter που έχουν αγοραστεί από την εταιρία Puredry Hellas  ΕΕ ή οποιονδήποτε επίσημο μεταπωλητή της στην Ελλάδα.