Φίλτρα Κοκκώδη Ενεργού Άνθρακα

Aqua Filter FCCA

To υψηλής ποιότητας φίλτρο κοκκώδες ενεργού Άνθρακα FCCA μειώνει αποτελεσματικά το χλώριο, χημικούς και οργανικούς ρυπαντές και φυτοφάρμακα βελτιώνοντας έτσι την οσμή και γεύση του νερού βρύσης.

Aqua Filter FCCBHD

Υψηλής ποιότητας φίλτρο κοκκώδες ενεργού Άνθρακα από κοκκοφοίνικα μειώνει αποτελεσματικά το χλώριο, χημικούς και οργανικούς ρυπαντές και φυτοφάρμακα βελτιώνοντας έτσι την οσμή και γεύση του νερού βρύσης.

Aqua Filter FCCBKDF

Υψηλής ποιότητας φίλτρο κοκκώδες ενεργού Άνθρακα. Η προσθήκη του υλικού Κ.D.F–55 προσφέρει σημαντική μείωση μιας σειράς βαρέων μετάλλων ενώ παράλληλα έχει βακτηριοστατικές ιδιότητες.

Aqua Filter FCCBKDF2

Το φίλτρο FCCBKDF2 παρέχει φίλτρανση τριών σταδίων. Είναι κατασκευασμένο από κέλυφος καρύδας ενεργού άνθρακα και περιέχει KDF και ρητίνη.Η ρητίνη είναι υπεύθυνη για την αποσκλήρυνση του νερού.

Aqua Filter FCPRA-C

Παρέχει αποτελεσματική μείωση του χλωρίου, οργανικών ουσιών και βελτιώνει τη γεύση και την οσμή του νερού. Οι πολυφωσφορικοί κρύσταλλοι διαλύονται στο νερό και επικαλύπτουν ουσιαστικά τα άλατα.

Φίλτρο Aqua Pure APCBL

To υψηλής ποιότητας φίλτρο κοκκώδες ενεργού Άνθρακα APCBL μειώνει αποτελεσματικά το χλώριο, χημικούς και οργανικούς ρυπαντές και φυτοφάρμακα βελτιώνοντας έτσι την οσμή και γεύση του νερού βρύσης.

Όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Filter έχουν Silver εγγύηση δύο ετών, από την ημερομηνία αγοράς.

Η εγγύηση καλύπτει την αντικατάσταση (ανταλλακτικά) των εξαρτημάτων που ο Κατασκευαστής ή ο Αντιπρόσωπός του αναγνώρισε ως ελαττωματικά, με τη διευκρίνιση ότι αυτή η αντικατάσταση μπορεί να γίνει με καινούργια ανταλλακτικά, καινούργια εξαρτήματα ή εξαρτήματα ανακατασκευής ύστερα από εκτίμηση του Κατασκευαστή. Καλύπτει όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Filter που έχουν αγοραστεί από την εταιρία Puredry Hellas  ΕΕ ή οποιονδήποτε επίσημο μεταπωλητή της στην Ελλάδα.