Φίλτρα Συμπαγούς Άνρθακα

Aqua Pure Plus AP CLC 978

φίλτρο συμπαγούς ενεργού άνθρακα της, κατασκευασμένο για να προσφέρει προστασία από μια σειρά μολυσματικών παραγόντων, με έμφαση στην αποτελεσματική απομάκρυνση του μόλυβδου έως και 0,5 micron.

Aqua Pure PLUS AP-CTO 975

φίλτρο συμπαγή ενεργού άνθρακα, κατασκευασμένο για να προσφέρει προστασία από μια σειρά μολυσματικών παραγόντων, όπως οργανικών πτητικών ενώσεων, χημικών ενώσεων έως και 0,6 micron.

Aqua Pure APCYST

Φίλτρο ενεργού συμπαγούς άνθρακα από πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας με. Προσφέρει προστασία από μια σειρά μολυσματικών παραγόντων, με έμφαση στην απομάκρυνση του μόλυβδου και των κυστών έως και 0,5 micron.

Aqua Pure APVOC

Το συστατικό μπλοκ άνθρακα που περιέχει απομακρύνει βαρέα μέταλλα, όπως μόλυβδο, χαλκό, υδράργυρο και στρόντιο. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για την απορρόφηση πτητικών οργανικών ενώσεων και κατακράτησης χημικών.

Aqua Pure APCYL

Κατασκευασμένο από 100% κέλυφος καρύδας, προσφέρει προστασία από μια σειρά μολυσματικών παραγόντων του , με έμφαση στην αποτελεσματική απομάκρυνση του μόλυβδου καθώς και των κυστών έως και 0,5 micron.

Aqua Pure APCYD

Είναι ειδικά σχεδιασμένο για κατακράτηση πτητικών οργανικών ενώσεων, ΜΤΒΕ έως και 1 micron. Επιπλέον, αφαιρεί τον αμίαντο, σωματίδια και ζιζανιοκτόνα με κύριο συστατικό την ατραζίνη.

Aqua Filter FCCBL Eco

Συμπαγής ενεργός άνθρακας (Carbon Block), που επιτυγχάνει τη πλήρη Φίλτρανση του νερού. Κατασκευασμένο από bituminous ενεργό άνθρακα, πιστοποιημένοι κατά NSF (πιστοποιημένη πρώτη ύλη κατασκευής).

Aqua Filter FCCBL-S

Φίλτρο συμπαγούς ενεργού άνθρακα, που επιτυγχάνει τη πλήρη φίλτρανση του νερού. Κατασκευασμένο από 50% φλοιό καρύδας και 50% συμπαγή ενεργό άνθρακα, πιστοποιημένοι κατά NSF (πιστοποιημένη πρώτη ύλη κατασκευής).

Aqua Filter FCCBL-S 5″

Συμπαγής ενεργός άνθρακας κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες. Αυτό το φίλτρο χρησιμοποιεί άνθρακα από κέλυφος καρύδας που πληρεί τα αυστηρά πρότυπα του NSF.

Aqua Filter FCCBL-G-AB

Η τεχνολογία νανοσωματιδίων αργύρου BACinix ™ προστατεύει τα δοχεία από μικροβιολογική ανάπτυξη, εξασφαλίζοντας καλύτερη φίλτρανση και παρέχοντας στο φίλτρο μεγαλύτερη μακροζωία.

Aqua Filter FCPS5-BL-AB

Φίλτρο με δύο στάδια καθαρισμού, πολυπροπυλενίου και άνθρακα. Το εξωτερικό στρώμα του φυσιγγίου είναι κατασκευασμένο από πολυπροπυλένιο και το δεύτερο στρώμα, αποτελείται από υψηλής ποιότητας άνθρακα.

Aqua Pure APCLC

Κατασκευασμένο από 100% κέλυφος καρύδας, προσφέρει προστασία από μια σειρά μολυσματικών παραγόντων, με έμφαση στην αποτελεσματική απομάκρυνση του μόλυβδου και σωματιδίων έως και 0,5 micron.​

Όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Filter έχουν Silver εγγύηση δύο ετών, από την ημερομηνία αγοράς.

Η εγγύηση καλύπτει την αντικατάσταση (ανταλλακτικά) των εξαρτημάτων που ο Κατασκευαστής ή ο Αντιπρόσωπός του αναγνώρισε ως ελαττωματικά, με τη διευκρίνιση ότι αυτή η αντικατάσταση μπορεί να γίνει με καινούργια ανταλλακτικά, καινούργια εξαρτήματα ή εξαρτήματα ανακατασκευής ύστερα από εκτίμηση του Κατασκευαστή. Καλύπτει όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Filter που έχουν αγοραστεί από την εταιρία Puredry Hellas  ΕΕ ή οποιονδήποτε επίσημο μεταπωλητή της στην Ελλάδα.