Συστήματα Excito

Aqua Filter Excito-ST

Tο Excito-st λειτουργεί στοχευμένα ώστε να αφαιρεί μια πληθώρα ρυπαντών από το νερό βρύσης χωρίς να επηρεάζει το ωφέλιμα στοιχεία του νερού. Είναι ένα ισχυρό σύστημα κάτω πάγκου τεσσάρων σταδίων φίλτρανσης. Κατασκευάζεται στην Ε.Ε

Aqua Filter Excito-CL

Το αλκαλικό και ιονισμένο νερό είναι ένα άριστο αντιοξειδωτικό, το οποίο καταπολεμά τη γήρανση του δέρματος καθώς και την ανάπτυξη καρκίνου. Το αλκαλικό ιονισμένο νερό έχει τέλεια επίδραση επί του ph των υγρών του σώματος.

Aqua filter Excito-B

Το Excito-B είναι ένα ισχυρό σύστημα κάτω πάγκου, επτά σταδίων φίλτρανσης. Λειτουργεί στοχευμένα ώστε να αφαιρεί μια πληθώρα ρυπαντών από το νερό βρύσης χωρίς να επηρεάζει τα ωφέλιμα στοιχεία του νερού. Κατασκευάζεται στην Ε.Ε.

Όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Filter έχουν Silver εγγύηση δύο ετών, από την ημερομηνία αγοράς.

Η εγγύηση καλύπτει την αντικατάσταση (ανταλλακτικά) των εξαρτημάτων που ο Κατασκευαστής ή ο Αντιπρόσωπός του αναγνώρισε ως ελαττωματικά, με τη διευκρίνιση ότι αυτή η αντικατάσταση μπορεί να γίνει με καινούργια ανταλλακτικά, καινούργια εξαρτήματα ή εξαρτήματα ανακατασκευής ύστερα από εκτίμηση του Κατασκευαστή. Καλύπτει όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Filter που έχουν αγοραστεί από την εταιρία Puredry Hellas  ΕΕ ή οποιονδήποτε επίσημο μεταπωλητή της στην Ελλάδα.