Μεμβράνη U.F TLCHF-2T

  • Προσφέρει υψηλής ποιότητας φίλτρανση νερού 0.02 micron.
  • Μέγιστη πίεση λειτουργίας : 3 bar
  • Είσοδος / έξοδος : 1/4″ θηλυκό πάσο
  • Διαστάσεις : 2″ χ 10″
Η μεμβράνη εγκαθίσταται εν σειρά σε συστήματα φίλτρανσης κάτω πάγκου ως τελευταίο στάδιο και προσφέρει αποτελεσματική μικροφίλτρανση στερεών σωματιδιών καθώς και κυστών,παρασίτων,ορισμένων βακτηρίων και μικροοργανισμών που ενδεχομένως μολύνουν το νερό βρύσης. Δεν αφαιρεί τα ωφέλιμα ιχνοστοιχεία του νερού. Ιδανική προσθήκη ή ανταλλακτικό για συστήματα φίλτρανσης κάτω πάγκου, ψυκτών νερού κλπ.

Δυνατότητες

Μεμβράνη U.F TLCHF-2T

Οι μεμβράνες υψηλής απόρριψης αποτελούνται από πολλά λεπτά πορώδη στρώματα, από ημιπερατή μεμβράνη τυλιγμένη γύρω από έναν κεντρικό πυρήνα.

Αντικατάσταση Μεμβράνης

Η διάρκεια ζωής της μεμβράνης εξαρτάται από την ποιότητα του νερού και το δίκτυο μεταφοράς. Η αντικατάσταση θα πρέπει να πραγματοποιείται κάθε 6 έως 12 μήνες. Η διάστασή του είναι 2" Χ 10" Inches.

Εγγύηση

Όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Filter  έχουν Silver εγγύηση δύο ετών, από την ημερομηνία αγοράς.

Η εγγύηση καλύπτει την αντικατάσταση (ανταλλακτικά) των εξαρτημάτων που ο Κατασκευαστής ή ο Αντιπρόσωπός του αναγνώρισε ως ελαττωματικά, με τη διευκρίνιση ότι αυτή η αντικατάσταση μπορεί να γίνει με καινούργια ανταλλακτικά, καινούργια εξαρτήματα ή εξαρτήματα ανακατασκευής ύστερα από εκτίμηση του Κατασκευαστή.

Καλύπτει όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Filter που έχουν αγοραστεί από την εταιρία Puredry Hellas  ΕΕ ή οποιονδήποτε επίσημο μεταπωλητή της στην Ελλάδα.

Σχετικά Προϊόντα

Μεμβράνη Αντίστροφης Όσμωσης TFC 50 GPD

Η μεμβράνη της αντίστροφης όσμωσης Aqua filter αφαιρεί από το νερό τους μολυσματικούς παράγοντες που μπορεί να υπάρχουν στο νερό, όπως μόλυβδος, αρσενικό, βάριο κ.α.

Φίλτρο In-line AIFIR-2000

Το φίλτρο AIFIR 2000 είναι η λύση κυρίως για τα περισσότερα συστήματα αντίστροφης όσμωσης, όπου εμπλουτίζει το νερό και το μετατρέπει σε ιονισμένο.

Μεμβράνη U.F TLCHF-FP

Η μεμβράνη εγκαθίσταται εν σειρά σε συστήματα φίλτρανσης κάτω πάγκου ως τελευταίο στάδιο και προσφέρει αποτελεσματική μικροφίλτρανση στερεών σωματιδιών καθώς και κυστών,παρασίτων,ορισμένων βακτηρίων και μικροοργανισμών που ενδεχομένως μολύνουν το νερό βρύσης.