Οικιακή Μονάδα
Αντίστροφης Όσμωσης
7 Σταδίων Aqua Filter

  • Προσφέρει μέγιστης ποιότητας φίλτρανση νερού
  • Εύκολη σύνδεση στην κρύα παροχή νερού της βρύσης
  • Το No1 σύστημα φίλτρανσης στον κόσμο!
  • Αφαιρεί όλα τα στοιχεία από το πόσιμο νερό και στη συνέχεια το εμπλουτίζει με τα απαραίτητα μέταλλα και ιχνοστοιχεία
  • Προσθέτει όλα τα απαραίτητα ιχνοστοιχεία για το ανθρώπινο σώμα
  • Κατασκευάζεται στην Ευρώπη

Οικιακή Μονάδα Αντίστροφης Όσμωσης 7 Σταδίων

Η αντίστροφη όσμωση 7 σταδίων της εταιρείας Aqua Filter, είναι το ισχυρότερο σύστημα φίλτρανσης στον κόσμο. Χρησιμοποιεί τρία προφίλτρα διάστασης 2″ x 10″ (στάνταρ διάσταση της παγκόσμιας αγοράς) εύκολης αντικατάστασης, τα οποία είναι τοποθετημένα σε πλαστική θήκη υψηλής αισθητικής. 

Στη συνέχεια την μεμβράνη υψηλής απόρριψης TFC (Thin Film Composite) διαπερατότητας 0,001 micron!, η οποία είναι κατασκευασμένη από άριστης ποιότητας πρώτη ύλη, έτσι ώστε να διαχωρίζει το 95-99,9% των διαλυμένων ρύπων, χημικών, στερεών, μετάλλων, βακτηρίων και μικροβίων από τα μόρια του νερού (μόλυβδος, χαλκός, βάριο, χρώμιο, υδράργυρος, νάτριο, κάδμιο, φθόριο, νιτρώδη άλατα και σελήνιο).

Έπειτα, ένα φίλτρο ενεργού άνθρακα in-line (2″ x 10″) με κοκκοφοίνικα, ο οποίος χαρίζει απαλή γεύση και ωραία οσμή στο νερό. 

Επιπλέον, ένα φίλτρο εμπλουτισμού ιχνοστοιχείων και μετάλλων, απαραίτητα για τον ανθρώπινο οργανισμό. Συγχρόνως ευνοεί  την καλύτερη απορρόφηση του νερού από τον οργανισμό.

Τέλος, το φίλτρο ιόντων, το οποίο ενεργοποιεί τα μόρια του νερού στο ανθρώπινο σώμα, βελτιώνει τα επίπεδα οξυγόνου. Επιπλέον, εξαλείφει τα λίπη, τις χημικές ουσίες και τις τοξίνες που υπάρχουν στο αίμα. Σαν αποτέλεσμα βελτιώνει τη ροή του αίματος.

Δυνατότητες

Πρώτο Στάδιο FCPS5

Αφαιρεί χώμα, άμμο, λάσπη, σκουριά, ιζήματα, μικροσωματίδια και αιωρούμενα στερεά έως 5 micron. Ιδανικό φίλτρο στερεών για όλα τα συστήματα φίλτρανσης. Η αποστολή του φίλτρου είναι να προστατέψει την μεμβράνη από φραγή. Η διάρκεια ζωής του φίλτρου κυμαίνεται συνήθως από 3 έως 6 μήνες, εξαρτάται από την ποιότητα του νερού, το δίκτυο μεταφοράς κ.τ.λ. Το φίλτρο θα πρέπει να ελέγχετε σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να εξασφαλίζετε η επάρκεια του νερό στο σύστημα. Η θερμοκρασία λειτουργίας του φίλτρου είναι από 5°C – 35°C και η διάστασή του είναι 2 Χ 10" Inches.

Δεύτερο Στάδιο FCCA

Το φίλτρο κοκκώδη ενεργού άνθρακα από κέλυφος καρύδας εγκεκριμένο από τον NSF, παρέχει μέγιστη προστασία από το χλώριο, τα φυτοφάρμακα, οργανικών ρυπαντών, καθαρίζοντας αποτελεσματικά το νερό και βελτιώνοντας την γεύση και την οσμή του. Η χρήση κοκκώδη ενεργού άνθρακα ευνοεί τη μεγάλη παροχή και επεξεργασία του νερού χωρίς την πτώση της πίεσης στο σύστημα. Η διάρκεια ζωής του φίλτρου κυμαίνεται συνήθως από 3 έως 6 μήνες, εξαρτάται από την ποιότητα του νερού, το δίκτυο μεταφοράς κ.τ.λ. Το φίλτρο θα πρέπει να ελέγχετε σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να εξασφαλίζετε η επάρκεια του νερό στο σύστημα. Η θερμοκρασία λειτουργίας του φίλτρου είναι από 5°C – 35°C και η διάστασή του είναι 2" Χ 10" Inches.

Τρίτο Στάδιο FCCBL

Το φίλτρο συμπαγή ενεργού άνθρακα από κέλυφος καρύδας εγκεκριμένο από τον NSF, παρέχει μέγιστη προστασία από το χλώριο, τα φυτοφάρμακα και οργανικών ρυπαντών. Η χρήση συμπαγή ενεργού άνθρακα ευνοεί τη μεγάλη παροχή και επεξεργασία του νερού με ελάχιστη πτώση της πίεσης στο σύστημα. Η διάρκεια ζωής του φίλτρου κυμαίνεται συνήθως από 3 έως 6 μήνες, εξαρτάται από την ποιότητα του νερού, το δίκτυο μεταφοράς κ.τ.λ. Το φίλτρο θα πρέπει να ελέγχετε σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να εξασφαλίζετε η επάρκεια του νερό στο σύστημα. Η θερμοκρασία λειτουργίας του φίλτρου είναι από 5°C – 35°C και η διάστασή του είναι 2" Χ 10" Inches.

Τέταρτο Στάδιο TFC 75 GPD

Η μεμβράνη υψηλής απόρριψης TFC (Thin Film Composite) της VONTRONΤ. Διαχωρίζει το 95-99,9% των διαλυμένων ρύπων, χημικών, στερεών, μετάλλων, βακτηρίων και μικροβίων από τα μόρια του νερού (βλ. μόλυβδος, χαλκός, βάριο, χρώμιο, υδράργυρος, νάτριο, κάδμιο, φθόριο, νιτρώδη άλατα και σελήνιο). Οι ρύποι απομακρύνονται στη συνέχεια μέσω της αποχέτευσης. Οι μεμβράνες TFC έχουν ελεγχθεί και πιστοποιηθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Διεθνούς Οργανισμού NSF και Water Quality Association για την καταλληλότητα τους σε οικιακά συστήματα φίλτρανσης πόσιμου νερού .

Πέμπτο Στάδιο AICRO-QC

Το φίλτρο ενεργού άνθρακα από κέλυφος καρύδας εγκεκριμένο από τον NSF, παρέχει μέγιστη προστασία από το χλώριο, τα φυτοφάρμακα, οργανικών ρυπαντών, παθογόνων χημικών ουσιών και ορισμένων παρασιτοκτόνων καθαρίζοντας αποτελεσματικά το νερό και βελτιώνοντας την γεύση και την οσμή του.  Η χρήση κοκκοειδούς ενεργού άνθρακα ευνοεί τη μεγάλη παροχή και επεξεργασία του νερού χωρίς την πτώση της πίεσης στο σύστημα. Η διάρκεια ζωής του φίλτρου κυμαίνεται συνήθως από 6 έως 12 μήνες, εξαρτάται από την ποιότητα του νερού, το δίκτυο μεταφοράς κ.τ.λ. Το φίλτρο θα πρέπει να ελέγχετε σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να εξασφαλίζετε η επάρκεια του νερό στο σύστημα. Η θερμοκρασία λειτουργίας του φίλτρου είναι από 5°C – 35°C και η διάστασή του είναι 2" Χ 10" Inches. Διαθέτει παροχή 1/4" θηλυκό με ταχυσύνδεσμο.

Έκτο Στάδιο AIMRO-QC

Εμπλουτίζει το νερό με στοιχεία που πιθανόν δεν υπάρχουν στο νερό και είναι απαραίτητα για τον ανθρώπινο οργανισμό. Εμπλουτίζει το νερό με μεγάλη ποσότητα ασβεστίου, μαγνησίου, νατρίου, καλίου, σελήνιο και άλλα ιχνοστοιχεία απαραίτητα για την ορθή λειτουργία του οργανισμού. Η διάρκεια ζωής του φίλτρου κυμαίνεται συνήθως από 6 έως 12 μήνες, εξαρτάται από την ποιότητα του νερού, το δίκτυο μεταφοράς κ.τ.λ. Το φίλτρο θα πρέπει να ελέγχετε σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να εξασφαλίζετε η επάρκεια του νερό στο σύστημα. Η θερμοκρασία λειτουργίας του φίλτρου είναι από 5°C – 35°C και η διάστασή του είναι 2" Χ 10" Inches. Διαθέτει παροχή θηλυκό ταχυσύνδεσμο 1/4" .

Έβδομο Στάδιο AIFIR2000

Εμπλουτίζει το νερό με στοιχεία που πιθανόν δεν υπάρχουν στο νερό και είναι απαραίτητα για τον ανθρώπινο οργανισμό. Εμπλουτίζει το νερό με μεγάλη ποσότητα ασβεστίου, μαγνησίου, νατρίου, καλίου, σελήνιο και άλλα ιχνοστοιχεία απαραίτητα για την ορθή λειτουργία του οργανισμού. Το Ιονισμένο νερό απορροφάται καλύτερα και έχει θετική επίδραση στις βιολογικές διαδικασίες του ανθρώπινου οργανισμού. Σαν αποτέλεσμα οι τοξίνες απομακρύνονται από το σώμα πολύ ευκολότερα. Το νερό με ιονισμό, βοηθά την διαδικασία του καθαρισμού του σώματος από τις τοξίνες, ρυθμίζει το PΗ του αίματος, την αφαίρεση των ελεύθερων ριζών που επιβαρύνουν τη διαδικασία γήρανσης. Το AIFIR 2000 είναι η λύση για τα περισσότερα συστήματα αντίστροφης ώσμωσης και τα απλά φίλτρα ροής.

Ανταλλακτικά

Tο ανταλλακτικό σετ εξαμήνου περιλαμβάνει:

1) Ένα τεμάχιο x Φίλτρο Πολυπροπυλενίου FCPS5
2) Ένα τεμάχιο x Φίλτρο Κοκκώδη Ενεργού Άνθρακα
4) Ένα τεμάχιο x Φίλτρο Ενεργού Συμπαγή Άνθρακα FCCBL

Τα φίλτρα θα πρέπει να αλλάζονται κάθε 6 μήνες

Tο ετήσιο σετ ανταλλακτικών περιλαμβάνει:

1) Δύο τεμάχια x Φίλτρο Πολυπροπυλενίου FCPS5
2) Δύο τεμάχια x Φίλτρο Κοκκώδη Ενεργού Άνθρακα FCCA
3) Δύο τεμάχια x Φίλτρο Συμπαγή Ενεργού Άνθρακα FCCBL
4) Ένα τεμάχιο x Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα με Κόκκους Καρύδας In Line 2″ x 10″ AICRO-QC
5) Έμα τεμάχιο x Φίλτρο Εμπλουτισμού Ιχνοστοιχείων In Line 2″ x 10″ AIMRO-QC

Τα πρώτα τρία φίλτρα θα πρέπει να αλλάζονται κάθε 6 μήνες 
ενώ το πέμπτο, έκτο και έβδομο φίλτρο κάθε 12 μήνες

Tο τριετές σετ ανταλλακτικών περιλαμβάνει:

1) Έξι τεμάχια x Φίλτρα Πολυπροπυλενίου FCPS5
2) Έξι τεμάχια x Φίλτρα Κοκκώδη Ενεργού Άνθρακα FCCA
3) Έξι τεμάχια x Φίλτρα Ενεργού Συμπαγή Άνθρακα FCCBL
4) Τρία τεμάχια x Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα με Κόκκους Καρύδας In Line 2″ x 10″ AICRO-QC
5) Τρία τεμάχια x Φίλτρο Εμπλουτισμού Ιχνοστοιχείων In Line 2″ x 10″ AIMRO-QC
6) Τρία τεμάχια x Φίλτρο Εμπλουτισμού AIFIR2000
7) Ένα τεμάχιο x Μεμβράνη Υψηλής Απόρριψης TFC 75 GPD

Τα πρώτα τρία φίλτρα θα πρέπει να αλλάζονται κάθε 6 μήνες
Tο πέμπτο, έκτο και έβδομο φίλτρο κάθε 12 μήνες
Το τέταρτο στάδιο (μεμβράνη) κάθε 3 έτη.

 

Χαρακτηριστικά

health αντίγραφο

Ασφαλή Νερό 

Ο βαθμός αποτελεσματικότητος από τα συστήματα φίλτρανσης είναι αρκετός για να αφαιρέσει κάθε επιβλαβή στοιχείο από το πόσιμο νερό. Βάση της νομοθεσίας της Ελλάδος και της Ε.Ε. σε όλες τις κατοικημένες περιοχές και οικισμούς θα πρέπει να διασφαλίζεται η απολύμανση του νερού με χλωρίωση. Έτσι όλα τα συστήματα φίλτρανσης, φιλτράρουν νερό χλωριωμένο. Το χλώριο βέβαια αφαιρείτε στο 100% από τα συστήματα φίλτρανσης, τα οποία μπορεί να είναι δύο, τριών έως και επτά σταδίων ανάλογα τις ανάγκες του καταναλωτή. 

Σε περιοχές όπου δεν υπάρχει επεξεργασία απολύμανσης του νερού από κρατικό ή ιδιωτικό φορέα, θα πρέπει ο καταναλωτής πριν την χρήση του και πριν την επιλογή οποιουδήποτε φίλτρου να ελέγξει την καταλληλότητα του σε πιστοποιημένο μικροβιολογικό εργαστήριο.

osmosi vector

Σύστημα Αντίστροφης Όσμωσης

Η αντίστροφη όσμωση αποτελεί την καλύτερη μέθοδο καθαρισμού του νερού βρύσης. Tα έξι στάδια φίλτρανσης του συστήματος επιτυγχάνουν τη δραστική μείωση έως και  97% των εξής στοιχείων :

Χρώμιο, Χλώριο, Αρσενικό Αργίλιο, Αμμωνία, Χαλκό, Υδράργυρο, Ουράνιο, Φυτοφάρμακα, Φοσφωρικά, Βακτηρίδια, Βάριο, Βενζόλιο, Διττανθρακικό άλας, Βορικό άλας (βόριο), Βρώμιο (βρωμίδιο), Κάδμιο, Ασβέστιο, Διοξείδιο του άνθρακα, Carbontetrachloride, Χλωρίδιο, Χρώμα,Κυάνιο, Cyptosporidium, Φθορίδιο, Giardia Lamblia.

Επίσης, Σουλφίδιο υδρογόνου, Σίδηρος, Μόλυβδος, Legionella, Μαγνήσιο, Μαγγάνιο, Υδράργυρος, Μεθάνιο, Νικέλιο, Νιτρικό άλας, Νιτρώδες άλας, Μυρωδιά, Οργανικές ουσίες, Κάλιο, Ράδιο, Ραδόνιο, Selentum, Πυρίτιο, Ασήμι, SOC, Νάτριο, Στρόντιο, Θειικό άλας, THM, TOC, Διαλυμένα στερεά, Θολούρα, Ιοί, VOCs, κ.α.

 

ion water

Εμπλουτισμός Στοιχείων

Το νερό της βρύσης λόγω της επεξεργασίας που υφίσταται για να γίνει πόσιμο και των σωληνώσεων μεταφοράς του, περιέχει διάφορα βαρέα μέταλλα και άλλες επιβλαβείς ουσίες (αμίαντος, νιτρώδη, χλώριο κ.τ.λ). Αυτά τα μέταλλα και οι επικίνδυνες ουσίες σταδιακά συσσωρεύονται στον ανθρώπινο οργανισμό και αυξάνουν της τοξίνες.

Το Ιονισμένο νερό απορροφάται καλύτερα και έχει θετική επίδραση στις βιολογικές διαδικασίες  του ανθρώπινου οργανισμού. Σαν αποτέλεσμα οι τοξίνες απομακρύνονται από το σώμα πολύ ευκολότερα.

Το νερό με ιονισμό, βοηθά την διαδικασία του καθαρισμού του σώματος από τις τοξίνες, ρυθμίζει το PΗ του αίματος, την αφαίρεση των ελεύθερων ριζών που επιβαρύνουν τη διαδικασία γήρανσης. Το AIFIR 2000 είναι η λύση για τα περισσότερα συστήματα αντίστροφης ώσμωσης και τα απλά φίλτρα ροής.

Εγγύηση

Όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Filter έχουν Silver εγγύηση δύο ετών, από την ημερομηνία αγοράς.

Η εγγύηση καλύπτει την αντικατάσταση (ανταλλακτικά) των εξαρτημάτων που ο Κατασκευαστής ή ο Αντιπρόσωπός του αναγνώρισε ως ελαττωματικά, με τη διευκρίνιση ότι αυτή η αντικατάσταση μπορεί να γίνει με καινούργια ανταλλακτικά, καινούργια εξαρτήματα ή εξαρτήματα ανακατασκευής ύστερα από εκτίμηση του Κατασκευαστή.

Καλύπτει όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Filter που έχουν αγοραστεί από την εταιρία Puredry Hellas  ΕΕ ή οποιονδήποτε επίσημο μεταπωλητή της στην Ελλάδα.

Σχετικά Προϊόντα

Excito-B

Ένα ισχυρό σύστημα κάτω πάγκου 7 σταδίων φίλτρανσης. Χρησιμοποιεί inline φίλτρα διάστασης 2,5″ x 12″ εύκολης αντικατάστασης, δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο κάτω από τον πάγκο της κουζίνας. Λειτουργεί στοχευμένα ώστε να αφαιρεί μια πληθώρα ρυπαντών από το νερό βρύσης χωρίς να επηρεάζει τα ωφέλιμα ιχνοστοιχεία του νερού.

FP3-K2

Ένα ισχυρό σύστημα κάτω πάγκου 3ων σταδίων φίλτρανσης. Χρησιμοποιεί inline φίλτρα διάστασης 10″ εύκολης αντικατάστασης, δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο κάτω από τον πάγκο της κουζίνας. Λειτουργεί στοχευμένα ώστε να αφαιρεί μια πληθώρα ρυπαντών από το νερό βρύσης χωρίς να επηρεάζει τα ωφέλιμα ιχνοστοιχεία του νερού.

Excito-CL

Ένα ισχυρό σύστημα κάτω πάγκου 5 σταδίων φίλτρανσης. Δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο κάτω από τον πάγκο της κουζίνας. Λειτουργεί στοχευμένα ώστε να αφαιρεί μια πληθώρα ρυπαντών από το νερό βρύσης, το αλκαλικό και ιονισμένο νερό που παράγει είναι ένα άριστο αντιοξειδωτικό, το οποίο καταπολεμά τη γήρανση του δέρματος.