Οικιακή Μονάδα
Αντίστροφης Όσμωσης
6 Σταδίων Aqua Pure

  • Προσφέρει μέγιστης ποιότητας φίλτρανση νερού
  • Εύκολη σύνδεση στην κρύα παροχή νερού της βρύσης
  • Το No1 σύστημα φίλτρανσης στον κόσμο!
  • Αφαιρεί όλα τα στοιχεία από το πόσιμο νερό και στη συνέχεια το εμπλουτίζει με τα απαραίτητα μέταλλα και ιχνοστοιχεία
  • Κατασκευάζεται στην Αμερική

Οικιακή Μονάδα Αντίστροφης Όσμωσης 6 Σταδίων

Η αντίστροφη όσμωση 6 σταδίων της εταιρείας Aqua Pure, είναι το ισχυρότερο σύστημα φίλτρανσης στον κόσμο. Χρησιμοποιεί τρία προφίλτρα διάστασης 2″ x 10″ (στάνταρ διάσταση της παγκόσμιας αγοράς) εύκολης αντικατάστασης, τα οποία είναι τοποθετημένα σε πλαστική θήκη υψηλής αισθητικής. 

Στη συνέχεια την μεμβράνη υψηλής απόρριψης TFC (Thin Film Composite) διαπερατότητας 0,001 micron, η οποία είναι κατασκευασμένη από άριστης ποιότητας πρώτη ύλη, έτσι ώστε να διαχωρίζει το 95-99,9% των διαλυμένων ρύπων, χημικών, στερεών, μετάλλων, βακτηρίων και μικροβίων από τα μόρια του νερού (μόλυβδος, χαλκός, βάριο, χρώμιο, υδράργυρος, νάτριο, κάδμιο, φθόριο, νιτρώδη άλατα και σελήνιο).

Έπειτα, ένα φίλτρο ενεργού άνθρακα in-line (2″ x 10″) με κοκκοφοίνικα, ο οποίος χαρίζει απαλή γεύση και ωραία οσμή στο νερό. 

Τέλος, ένα φίλτρο εμπλουτισμού ιχνοστοιχείων και μετάλλων, απαραίτητα για τον ανθρώπινο οργανισμό. Συγχρόνως ευνοεί  την καλύτερη απορρόφηση του νερού από τον οργανισμό.

Δυνατότητες

Πρώτο Στάδιο APPR5M

Αφαιρεί χώμα, άμμο, λάσπη, σκουριά, ιζήματα, μικροσωματίδια και αιωρούμενα στερεά έως 5 micron. Ιδανικό φίλτρο στερεών για όλα τα συστήματα φίλτρανσης. Η αποστολή του φίλτρου είναι να προστατέψει την μεμβράνη από φραγή. Η διάρκεια ζωής του φίλτρου κυμαίνεται συνήθως από 3 έως 6 μήνες, εξαρτάται από την ποιότητα του νερού, το δίκτυο μεταφοράς κ.τ.λ. Το φίλτρο θα πρέπει να ελέγχετε σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να εξασφαλίζετε η επάρκεια του νερό στο σύστημα. Η θερμοκρασία λειτουργίας του φίλτρου είναι από 5°C – 35°C και η διάστασή του είναι 2 Χ 10" Inches.

Δεύτερο Στάδιο APCBL

Το φίλτρο κοκκώδη ενεργού άνθρακα από κέλυφος καρύδας εγκεκριμένο από τον NSF, παρέχει μέγιστη προστασία από το χλώριο, τα φυτοφάρμακα, οργανικών ρυπαντών, καθαρίζοντας αποτελεσματικά το νερό και βελτιώνοντας την γεύση και την οσμή του. Η χρήση κοκκώδη ενεργού άνθρακα ευνοεί τη μεγάλη παροχή και επεξεργασία του νερού χωρίς την πτώση της πίεσης στο σύστημα. Η διάρκεια ζωής του φίλτρου κυμαίνεται συνήθως από 3 έως 6 μήνες, εξαρτάται από την ποιότητα του νερού, το δίκτυο μεταφοράς κ.τ.λ. Το φίλτρο θα πρέπει να ελέγχετε σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να εξασφαλίζετε η επάρκεια του νερό στο σύστημα. Η θερμοκρασία λειτουργίας του φίλτρου είναι από 5°C – 35°C και η διάστασή του είναι 2" Χ 10" Inches.

Τρίτο Στάδιο APCLC

Το φίλτρο συμπαγή ενεργού άνθρακα από κέλυφος καρύδας εγκεκριμένο από τον NSF, παρέχει μέγιστη προστασία από το χλώριο, τα φυτοφάρμακα και οργανικών ρυπαντών. Η χρήση συμπαγή ενεργού άνθρακα ευνοεί τη μεγάλη παροχή και επεξεργασία του νερού με ελάχιστη πτώση της πίεσης στο σύστημα. Η διάρκεια ζωής του φίλτρου κυμαίνεται συνήθως από 3 έως 6 μήνες, εξαρτάται από την ποιότητα του νερού, το δίκτυο μεταφοράς κ.τ.λ. Το φίλτρο θα πρέπει να ελέγχετε σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να εξασφαλίζετε η επάρκεια του νερό στο σύστημα. Η θερμοκρασία λειτουργίας του φίλτρου είναι από 5°C – 35°C και η διάστασή του είναι 2" Χ 10" Inches.

Τέταρτο Στάδιο TFC 75 GPD

Η μεμβράνη υψηλής απόρριψης TFC (Thin Film Composite) της VONTRONΤ. Διαχωρίζει το 95-99,9% των διαλυμένων ρύπων, χημικών, στερεών, μετάλλων, βακτηρίων και μικροβίων από τα μόρια του νερού (βλ. μόλυβδος, χαλκός, βάριο, χρώμιο, υδράργυρος, νάτριο, κάδμιο, φθόριο, νιτρώδη άλατα και σελήνιο). Οι ρύποι απομακρύνονται στη συνέχεια μέσω της αποχέτευσης. Οι μεμβράνες TFC έχουν ελεγχθεί και πιστοποιηθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Διεθνούς Οργανισμού NSF και Water Quality Association για την καταλληλότητα τους σε οικιακά συστήματα φίλτρανσης πόσιμου νερού .

Πέμπτο Στάδιο AICRO

Το φίλτρο ενεργού άνθρακα από κέλυφος καρύδας εγκεκριμένο από τον NSF, παρέχει μέγιστη προστασία από το χλώριο, τα φυτοφάρμακα, οργανικών ρυπαντών, παθογόνων χημικών ουσιών και ορισμένων παρασιτοκτόνων καθαρίζοντας αποτελεσματικά το νερό και βελτιώνοντας την γεύση και την οσμή του.  Η χρήση κοκκοειδούς ενεργού άνθρακα ευνοεί τη μεγάλη παροχή και επεξεργασία του νερού χωρίς την πτώση της πίεσης στο σύστημα. Η διάρκεια ζωής του φίλτρου κυμαίνεται συνήθως από 6 έως 12 μήνες, εξαρτάται από την ποιότητα του νερού, το δίκτυο μεταφοράς κ.τ.λ. Το φίλτρο θα πρέπει να ελέγχετε σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να εξασφαλίζετε η επάρκεια του νερό στο σύστημα. Η θερμοκρασία λειτουργίας του φίλτρου είναι από 5°C – 35°C και η διάστασή του είναι 2" Χ 10" Inches. Διαθέτει παροχή 1/4" θηλυκό με ταχυσύνδεσμο.

Έκτο Στάδιο AIMRO

Εμπλουτίζει το νερό με στοιχεία που πιθανόν δεν υπάρχουν στο νερό και είναι απαραίτητα για τον ανθρώπινο οργανισμό. Εμπλουτίζει το νερό με μεγάλη ποσότητα ασβεστίου, μαγνησίου, νατρίου, καλίου, σελήνιο και άλλα ιχνοστοιχεία απαραίτητα για την ορθή λειτουργία του οργανισμού. Η διάρκεια ζωής του φίλτρου κυμαίνεται συνήθως από 6 έως 12 μήνες, εξαρτάται από την ποιότητα του νερού, το δίκτυο μεταφοράς κ.τ.λ. Το φίλτρο θα πρέπει να ελέγχετε σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να εξασφαλίζετε η επάρκεια του νερό στο σύστημα. Η θερμοκρασία λειτουργίας του φίλτρου είναι από 5°C – 35°C και η διάστασή του είναι 2" Χ 10" Inches. Διαθέτει παροχή θηλυκό ταχυσύνδεσμο 1/4" .

Ανταλλακτικά

Tο ανταλλακτικό σετ εξαμήνου περιλαμβάνει:

1) Ένα τεμάχιο x Φίλτρο Πολυπροπυλενίου APPR5M
2) Ένα τεμάχιο x Φίλτρο Κοκκώδη Ενεργού Άνθρακα APCBL
4) Ένα τεμάχιο x Φίλτρο Συμπαγή Ενεργού Άνθρακα APCLC

Τα φίλτρα θα πρέπει να αλλάζονται κάθε 6 μήνες

Tο ετήσιο σετ ανταλλακτικών περιλαμβάνει:

1) Δύο τεμάχια x Φίλτρο Πολυπροπυλενίου APPR5M
2) Δύο τεμάχια x Φίλτρο Κοκκώδη Ενεργού Άνθρακα APCBL
3) Δύο τεμάχια x Φίλτρο Συμπαγή Ενεργού Άνθρακα APCLC
4) Ένα τεμάχιο x Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα με Κόκκους Καρύδας In Line 2″ x 10″ AICRO
5) Έμα τεμάχιο x Φίλτρο Εμπλουτισμού Ιχνοστοιχείων In Line 2″ x 10″ AIMRO

Τα πρώτα τρία φίλτρα θα πρέπει να αλλάζονται κάθε 6 μήνες 
ενώ το πέμπτο και έκτο φίλτρο κάθε 12 μήνες

Tο τριετές σετ ανταλλακτικών περιλαμβάνει:

1) Έξι τεμάχια x Φίλτρα Πολυπροπυλενίου APPR5M
2) Έξι τεμάχια x Φίλτρα Κοκκώδη Ενεργού Άνθρακα APCBL
3) Έξι τεμάχια x Φίλτρα Ενεργού Συμπαγή Άνθρακα APCLC
4) Τρία τεμάχια x Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα με Κόκκους Καρύδας In Line 2″ x 10″ AICRO
5) Τρία τεμάχια x Φίλτρο Εμπλουτισμού Ιχνοστοιχείων In Line 2″ x 10″ AIMRO
6) Ένα τεμάχιο x Μεμβράνη Υψηλής Απόρριψης TFC 75 GPD

Τα πρώτα τρία στάδια θα πρέπει να αλλάζονται κάθε 6 μήνες
Tο πέμπτο και έκτο στάδιο κάθε 12 μήνες
Το τέταρτο στάδιο (μεμβράνη) κάθε 3 έτη.

Χαρακτηριστικά

health αντίγραφο

Ασφαλή Νερό 

Ο βαθμός αποτελεσματικότητος από τα συστήματα φίλτρανσης είναι αρκετός για να αφαιρέσει κάθε επιβλαβή στοιχείο από το πόσιμο νερό. Βάση της νομοθεσίας της Ελλάδος και της Ε.Ε. σε όλες τις κατοικημένες περιοχές και οικισμούς θα πρέπει να διασφαλίζεται η απολύμανση του νερού με χλωρίωση. Έτσι όλα τα συστήματα φίλτρανσης, φιλτράρουν νερό χλωριωμένο. Το χλώριο βέβαια αφαιρείτε στο 100% από τα συστήματα φίλτρανσης, τα οποία μπορεί να είναι δύο, τριών έως και επτά σταδίων ανάλογα τις ανάγκες του καταναλωτή. 

Σε περιοχές όπου δεν υπάρχει επεξεργασία απολύμανσης του νερού από κρατικό ή ιδιωτικό φορέα, θα πρέπει ο καταναλωτής πριν την χρήση του και πριν την επιλογή οποιουδήποτε φίλτρου να ελέγξει την καταλληλότητα του σε πιστοποιημένο μικροβιολογικό εργαστήριο.

eco

Οικονομικά Φίλτρα

Στην Aqua Pure, όποιο προϊόν φίλτρανσης νερού διαθέτουμε προς πώληση, έχουμε φροντίσει να διατίθεται συγχρόνως και όλη η γκάμα των ανταλλακτικών του. Θα βρείτε τα ποιο σύγχρονα τεχνολογικά  ανταλλακτικά φίλτρα νερού, σε μια γκάμα που ακολουθεί την τεχνολογία και ανανεώνετε. Τα φίλτρα νερού ακολουθούν την διεθνή τυποποίηση (δεν είναι μοναδικά) και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε διαφορετικής μάρκας φιλτροθήκες (με την προϋπόθεση ότι ακολουθεί και αυτή την διεθνή τυποποίηση), αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να λειτουργεί ο υγιής ανταγωνισμός και τα φίλτρα να έχουν χαμηλό κόστος. Δεν διαθέτουμε φίλτρα τηλεμάρκετινγκ που είναι αμφίβολης ποιότητος, προέλευσης, έχουν υπερβολικά υψηλό κόστος αγοράς και είναι μοναδικά (είναι υποχρεωμένος ο καταναλωτής να αγοράσει το συγκεκριμένο τύπο φίλτρου και μάρκας).

osmosi vector

Σύστημα Αντίστροφης Όσμωσης

Η αντίστροφη όσμωση αποτελεί την καλύτερη μέθοδο καθαρισμού του νερού βρύσης. Tα έξι στάδια φίλτρανσης του συστήματος επιτυγχάνουν τη δραστική μείωση έως και  97% των εξής στοιχείων :

Χρώμιο, Χλώριο, Αρσενικό Αργίλιο, Αμμωνία, Χαλκό, Υδράργυρο, Ουράνιο, Φυτοφάρμακα, Φοσφωρικά, Βακτηρίδια, Βάριο, Βενζόλιο, Διττανθρακικό άλας, Βορικό άλας (βόριο), Βρώμιο (βρωμίδιο), Κάδμιο, Ασβέστιο, Διοξείδιο του άνθρακα, Carbontetrachloride, Χλωρίδιο, Χρώμα,Κυάνιο, Cyptosporidium, Φθορίδιο, Giardia Lamblia.

Επίσης, Σουλφίδιο υδρογόνου, Σίδηρος, Μόλυβδος, Legionella, Μαγνήσιο, Μαγγάνιο, Υδράργυρος, Μεθάνιο, Νικέλιο, Νιτρικό άλας, Νιτρώδες άλας, Μυρωδιά, Οργανικές ουσίες, Κάλιο, Ράδιο, Ραδόνιο, Selentum, Πυρίτιο, Ασήμι, SOC, Νάτριο, Στρόντιο, Θειικό άλας, THM, TOC, Διαλυμένα στερεά, Θολούρα, Ιοί, VOCs, κ.α.

Εγγύηση

Όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Pure  έχουν Silver εγγύηση δύο ετών, από την ημερομηνία αγοράς.

Η εγγύηση καλύπτει την αντικατάσταση (ανταλλακτικά) των εξαρτημάτων που ο Κατασκευαστής ή ο Αντιπρόσωπός του αναγνώρισε ως ελαττωματικά, με τη διευκρίνιση ότι αυτή η αντικατάσταση μπορεί να γίνει με καινούργια ανταλλακτικά, καινούργια εξαρτήματα ή εξαρτήματα ανακατασκευής ύστερα από εκτίμηση του Κατασκευαστή.

Καλύπτει όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Pure που έχουν αγοραστεί από την εταιρία Puredry Hellas  ΕΕ ή οποιονδήποτε επίσημο μεταπωλητή της στην Ελλάδα.

Σχετικά Προϊόντα

Φιλτροθήκη Μονή 10″
APSUC 12W BSP 1/2″

APSUC 12W BSP, πρόκειται για κάνιστρο 10″ λευκού χρώματος. Μπορεί να συνδεθεί κάτω από τον πάγκο της κουζίνας σε σειρά στην κρύα παροχή για την απομάκρυνση στερεών σωματιδίων, αποχλωρίωση, μείωση βαρέων μετάλλων κλπ. Επίσης τοποθετείτε στην κεντρική παροχή όταν υπάρχει έκθεση σε ηλιακή ακτινοβολία. Η διατομή των φίλτρων 1/2″ ευνοούν τη μεγάλη παροχή νερού. H αυξημένη αντοχή τους σε υψηλή πίεση επιτρέπει την εγκατάστασή τους σχεδόν σε κάθε οικία.

Φίλτρο Ενεργού Κοκκώδη
Άνθρακα FCCBHD της Aqua Filter

Το φίλτρο FCCBHD της εταιρείας Aqua Filter είναι ένα ισχυρό φίλτρο νερού φτιαγμένο από  κόκκους ενεργού άνθρακα. Καθώς το νερό διαπερνά μέσα από το φίλτρο και ''γλείφει" τους κόκκους άνθρακα, αυτοί απορροφούν το χλώριο, τα φυτοφάρμακα, και τα χημικά. Μπορεί να δεσμεύει διάφορες ουσίες που έρχονται σε επαφή με αυτόν σε υγρή μορφή, και σε ποσότητες πολλαπλάσιες του βάρους του. Το φίλτρο FCCBHD κατασκευάζεται στην Ευρώπη.

Φίλτρο ντούζ FHSH-6-C
της Aqua Filter

Το φίλτρο ντούζ FHSH-6-C διαθέτει μεγάλη κεφαλή και παρέχει μέχρι και 90% απομάκρυνση του χλωρίου. Μειώνει την περιεκτικότητα σε βαρέα μέταλλα όπως ο μόλυβδος, το χρώμιο, και ο υδράργυρος. Το φίλτρο ντούζ FHSH-6-C αφαιρεί αποτελεσματικά επιβλαβείς ατμούς που προκαλούνται από ένα μείγμα ζεστού νερού και χλωρίου κατά τη διάρκεια του ντούζ και του μπάνιου.