Φίλτρο Ντουζ PURE PRO-6000
στην Βάση της Βρύσης.

  • Μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου.
  • Διατηρεί τη λάμψη των βαμμένων μαλλιών.
  • Σταματά την ξηροδερμία.
  • Βάζει τέρμα στους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες.
  • Μειώνει την τριχόπτωση.
  • Καταπολεμά τις ρυτίδες και αναζωογονεί την επιδερμίδα.

Φίλτρο Ντουζ PURE PRO-6000

Αφαιρεί σε ποσοστό έως 95% την ποσότητα του ελεύθερου χλωρίου που έρχεται σε επαφή με το δέρμα σας ενώ κάνετε ντούζ και έως 98% των βαρέων μετάλλων. Διαθέτει μοναδικό δαχτυλίδι για να επιλέξετε την ημερομηνία εγκατάστασης, έτσι ώστε να γνωρίζετε κάθε πότε χρειάζεται αλλαγή το ανταλλακτικό. Το φίλτρο χρησιμοποιεί μια μέθοδο φιλτραρίσματος κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που ονομάζεται KDF. Αυτή η χρυσή άμμος είναι κατασκευασμένη από υλικό υψηλής καθαρότητας, χαλκού και κράματα ψευδαργύρου η οποία λειτουργεί βάση της οξειδοαναγωγικής διαδικασίας ανταλλαγής των ηλεκτρονίων (ηλεκτρόλυση), αφαιρεί αποτελεσματικά το χλώριο, τα βαρέα μέταλλα όπως ο μόλυβδος, το κάδμιο, ο υδράργυρος σε ποσοστό 98% και άλλες ρυπαντικές ουσίες συμπεριλαμβανομένων του σιδήρου και τις τοξικές ουσίες που ευθύνονται για το πέσιμο των μαλλιών.Διαθέτει αντιβακτιριδιακό άνθρακα που εμποδίζει την ανάπτυξη βακτηριδίων.

Επιλογή Φίλτρων

PRO-6000 Icon

Ανταλλακτικό Φίλτρο για το Ντούζ Pure Pro.

Το Φίλτρο για το ντούζ της Pure Pro αφαιρεί σε ποσοστό έως 95% την ποσότητα του ελεύθερου χλωρίου που έρχεται σε επαφή με το δέρμα σας ενώ κάνετε ντούζ και έως 98% των βαρέων μετάλλων.

Δυνατότητες

health αντίγραφο

Ασφαλή Νερό 

Ο βαθμός αποτελεσματικότητος από τα συστήματα φίλτρανσης είναι αρκετός για να αφαιρέσει κάθε επιβλαβή στοιχείο από το πόσιμο νερό. Βάση της νομοθεσίας της Ελλάδος και της Ε.Ε. σε όλες τις κατοικημένες περιοχές και οικισμούς θα πρέπει να διασφαλίζεται η απολύμανση του νερού με χλωρίωση. Έτσι όλα τα συστήματα φίλτρανσης, φιλτράρουν νερό χλωριωμένο. Το χλώριο βέβαια αφαιρείτε στο 100% από τα συστήματα φίλτρανσης, τα οποία μπορεί να είναι δύο, τριών έως και επτά σταδίων ανάλογα τις ανάγκες του καταναλωτή. Σε περιοχές όπου δεν υπάρχει επεξεργασία απολύμανσης του νερού από κρατικό ή ιδιωτικό φορέα, θα πρέπει ο καταναλωτής πριν την χρήση του και πριν την επιλογή οποιουδήποτε φίλτρου να ελέγξει την καταλληλότητα του σε πιστοποιημένο μικροβιολογικό εργαστήριο.

eco

Οικονομικά Φίλτρα

Στην Aqua Pure, όποιο προϊόν φίλτρανσης νερού διαθέτουμε προς πώληση, έχουμε φροντίσει να διατίθεται συγχρόνως και όλη η γκάμα των ανταλλακτικών του. Θα βρείτε τα ποιο σύγχρονα τεχνολογικά  ανταλλακτικά φίλτρα νερού, σε μια γκάμα που ακολουθεί την τεχνολογία και ανανεώνετε συνεχώς. Τα φίλτρα νερού ακολουθούν την διεθνή τυποποίηση (δεν είναι μοναδικά) και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε διαφορετικής μάρκας φιλτροθήκες (με την προϋπόθεση ότι ακολουθεί και αυτή την διεθνή τυποποίηση), αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να λειτουργεί ο υγιής ανταγωνισμός και τα φίλτρα να έχουν χαμηλό κόστος. Δεν διαθέτουμε φίλτρα τηλεμάρκετινγκ που είναι αμφίβολης ποιότητος, προέλευσης, έχουν υπερβολικά υψηλό κόστος αγοράς και είναι μοναδικά (είναι υποχρεωμένος ο καταναλωτής να αγοράσει το συγκεκριμένο τύπο φίλτρου και μάρκας).

house αντίγραφο

Σύστημα Κεντρικής Φίλτρανσης 

Το νερό του δικτύου στην πορεία του από την πηγή μέχρι την βρύση του σπιτιού μας συμπαρασύρει χώμα, σκουριές, ίνες αμιάντου, και διάφορα άλλα μικρά σωματίδια που αποκολλούνται από τις σωληνώσεις του δικτύου της πόλης ή τις σκουριασμένες σωλήνες του σπιτιού μας και λόγο άγνοιας καταλήγουν μέσα στον οργανισμό μας. Αυτά συγκρατούνται εύκολα με ένα καλό φίλτρο και είναι ορατά με γυμνό μάτι, έτσι στην πρώτη συντήρηση βλέπουμε μερικά από αυτά που περνούσαν πριν μέσα στον οργανισμό μας.

Εγγύηση

Όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Pure  έχουν Silver εγγύηση δύο ετών, από την ημερομηνία αγοράς.

Η εγγύηση καλύπτει την αντικατάσταση (ανταλλακτικά) των εξαρτημάτων που ο Κατασκευαστής ή ο Αντιπρόσωπός του αναγνώρισε ως ελαττωματικά, με τη διευκρίνιση ότι αυτή η αντικατάσταση μπορεί να γίνει με καινούργια ανταλλακτικά, καινούργια εξαρτήματα ή εξαρτήματα ανακατασκευής ύστερα από εκτίμηση του Κατασκευαστή.

Καλύπτει όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Pure που έχουν αγοραστεί από την εταιρία Puredry Hellas  ΕΕ ή οποιονδήποτε επίσημο μεταπωλητή της στην Ελλάδα.

Σχετικά Προϊόντα

Ανταλλακτικό Φίλτρο για το Ντούζ Pure Pro.

Το Φίλτρο για το ντούζ της Pure Pro αφαιρεί σε ποσοστό έως 95% την ποσότητα του ελεύθερου χλωρίου που έρχεται σε επαφή με το δέρμα σας ενώ κάνετε ντούζ και έως 98% των βαρέων μετάλλων.

Φίλτρο Αποσκλήρυνσης FHPRA2.

Το φίλτρο αποσκλήρυνσης FHPRA2 είναι ιδανικό για τοποθέτηση σε πλυντήρια ρούχων ή πιάτων και γενικά όπου χρειάζεται "μείωση" της σκληρότητας του νερού. Το φίλτρο μπορεί να αναγομωθεί εύκολα από τον χρήστη, ξεβιδώνοντας το καπάκι του και γεμίζοντας με νέα ποσότητα υλικού.

Φίλτρο ντούζ FHSH-6-C της Aqua Filter

Με το φίλτρο ντούζ FHSH-6-C της Aqua Filter πετυχαίνεται η απομάκρυνση του χλωρίου μέχρι και 90%. Μειώνει την περιεκτικότητα σε βαρέα μέταλλα καθώς αφαιρεί αποτελεσματικά και μείγμα ζεστού νερού με χλώριο κατά τη διάρκεια του ντούζ. Είναι ιδανικό για ντουζιέρες με βάση στήριξης.

Aqua Filter FCSH-56-K

Το ανταλλακτικό φίλτρο που τοποθετείται στο μικρό και στο μεγάλο τηλέφωνο.Αφαιρεί αποτελεσματικά επιβλαβείς ατμούς που προκαλούνται από μείγμα ένα νερού με χλώριο.