Φίλτρο Στερεών Από
Πλέγμα Πολυπροπυλενίου
FCPNNxM της Aqua Filter

  • Προσφέρει υψηλής ποιότητας φίλτρανση νερού έως 20 micron
  • Κατακρατεί άμμο, χώμα, σκουριά, αιωρούμενα στερεά, μικροσωματίδια που περιέχονται στο νερό
  • Αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο, με πλέγμα πολυπροπυλενίου, παρέχει την δυνατότητα επαναχρησιμοποίησης
  • Τοποθετείτε κυρίως σε αυτοκαθαριζόμενες φιλτροθήκες μεγέθους 10''
  • Κατασκευάζεται στην Ε.Ε

Αυτοκαθαριζόμενο Φίλτρο FCPNNxN της Aqua Filter

Το φίλτρο FCPNNxN της εταιρείας Aqua Filter είναι ένα ισχυρό φίλτρο νερού φτιαγμένο από πλέγμα πολυπροπυλενίου, το οποίο κατακρατεί άμμο, χώμα, λάσπη, σκουριά, αιωρούμενα στερεά και μικροσωματίδια έως και 20 micron. Μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί αρκετές φορές.  Το φίλτρο FCPNNxN κατασκευάζεται στην Ευρώπη.

Δυνατότητες

Αυτοκαθαριζόμενο Φίλτρο Ιζημάτων FCPNNxN

Αφαιρεί χώμα, άμμο, λάσπη, σκουριά, ιζήματα, μικροσωματίδια και αιωρούμενα στερεά έως 20 micron.
Ο χρόνος καθαρισμού του φίλτρου εξαρτάται από την ποιότητα του νερού, το δίκτυο μεταφοράς κ.τ.λ. Το φίλτρο θα πρέπει να ελέγχετε σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να εξασφαλίζετε η επάρκεια του νερού στο σύστημα.

Αντικατάσταση / Καθαρισμός Φίλτρου

Όταν δείτε ότι έχει γεμίσει με χώματα, λάσπη ή βρωμιά, βγάλτε το φίλτρο από την φιλτροθήκη και ξεπλύνετε το με κρύο νερό. Αυτή η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί έως 8 φορές. Η θερμοκρασία λειτουργίας του φίλτρου είναι από 5°C – 35°C και η διάστασή του είναι 2" Χ 10" Inches.

Φίλτρα Ιζημάτων

Χαρακτηριστικά

house αντίγραφο

Φίλτρο Κεντρικής Παροχής

Το νερό του δικτύου στην πορεία του από την πηγή μέχρι την βρύση του σπιτιού μας συμπαρασύρει χώμα, σκουριές, αιωρούμενα σωματίδια, ιζήματα και διάφορα άλλα μικρά σωματίδια που αποκολλούνται από τις σωληνώσεις του δικτύου της πόλης ή τις σκουριασμένες σωλήνες του σπιτιού μας και λόγο άγνοιας καταλήγουν μέσα στον οργανισμό μας.

Τα φίλτρα που μπαίνουν κυρίως στην κεντρική παροχή είναι φιλτροθήκες 10’’ ή μεγαλύτερες  με φυσίγγια πολυπροπυλενίου από 1-20 micron  που κατακρατούν χώμα, άμμο,  σκουριά, λάσπη,  ιζήματα,   Με αυτό τον τρόπο προστατεύεται όλη την εγκατάσταση  από φθορές σε βρύσες, καζανάκια, καφετιέρες, φλοτέρ κτλ.

cartridge vector

Αυτοκαθαριζόμενο Φίλτρο

Το μεγάλο πλεονέκτημα του φίλτρου FCPNNxN είναι ότι μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί αρκετές φορές. Το μόνο που πρέπει να κάνετε όταν παρατηρήσετε ότι το φίλτρο έχει μαζέψει βρωμιές, είναι να το βγάλετε από την φιλτροθήκη και να το ξεπλύνεται με κρύο νερό. Έπειτα  τοποθετήστε το στην θέση του. Αυτή η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί έως 8 φορές

 

eco

Οικονομικά Φίλτρα

Στην Aqua Pure, όποιο προϊόν φίλτρανσης νερού διαθέτουμε προς πώληση, έχουμε φροντίσει να διατίθεται συγχρόνως και όλη η γκάμα των ανταλλακτικών του. Θα βρείτε τα ποιο σύγχρονα τεχνολογικά  ανταλλακτικά φίλτρα νερού, σε μια γκάμα που ακολουθεί την τεχνολογία και ανανεώνετε. Τα φίλτρα νερού ακολουθούν την διεθνή τυποποίηση (δεν είναι μοναδικά) και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε διαφορετικής μάρκας φιλτροθήκες (με την προϋπόθεση ότι ακολουθεί και αυτή την διεθνή τυποποίηση), αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να λειτουργεί ο υγιής ανταγωνισμός και τα φίλτρα να έχουν χαμηλό κόστος. Δεν διαθέτουμε φίλτρα τηλεμάρκετινγκ που είναι αμφίβολης ποιότητος, προέλευσης, έχουν υπερβολικά υψηλό κόστος αγοράς και είναι μοναδικά (είναι υποχρεωμένος ο καταναλωτής να αγοράσει το συγκεκριμένο τύπο φίλτρου και μάρκας).

Εγγύηση

Όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Filter  έχουν Silver εγγύηση δύο ετών, από την ημερομηνία αγοράς.

Η εγγύηση καλύπτει την αντικατάσταση (ανταλλακτικά) των εξαρτημάτων που ο Κατασκευαστής ή ο Αντιπρόσωπός του αναγνώρισε ως ελαττωματικά, με τη διευκρίνιση ότι αυτή η αντικατάσταση μπορεί να γίνει με καινούργια ανταλλακτικά, καινούργια εξαρτήματα ή εξαρτήματα ανακατασκευής ύστερα από εκτίμηση του Κατασκευαστή.

Καλύπτει όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Filter που έχουν αγοραστεί από την εταιρία Puredry Hellas  ΕΕ ή οποιονδήποτε επίσημο μεταπωλητή της στην Ελλάδα.

Σχετικά Προϊόντα

Φίλτρο Ιζημάτων FCPS5

Φίλτρο υψηλής ποιότητας στερεών σωματιδίων 10″ από ίνες πολυπροπυλενίου της Aqua Filter. Ιδανικό φίλτρο στερεών για όλα τα συστήματα φίλτρανσης και τις μονάδες αντίστροφης όσμωσης.

Κεραμικό Φίλτρο Ιζημάτων FCCER

Φίλτρο Δυο Σταδίων Πολυπροπυλενίου με πολυφωσφορικούς κρυστάλλους. Το πρώτο στάδιο είναι κατασκευασμένο από πολυπροπυλένιο. Το δεύτερο στάδιο αποτελείται από πολυφωσφορικούς κρυστάλλους που βρίσκονται στο εσωτερικό του φίλτρου.

Αυτοκαθαριζόμενο Φίλτρο FCCEL

Υψηλής ποιότητας πτυχωτό φίλτρο στερεών σωματιδίων 10″ από πολυεστερικές ίνες πολλαπλών χρήσεων της Aqua Filter (USA). Αποτελεί ιδανική επιλογή για αυτοκαθαριζόμενες φιλτροθήκες που τοποθετούνται στην κεντρική παροχή του χώρου σας.