Μεμβράνη φίλτρανσης
H.F.(Hollow Fiber) APUF 2T
της Aqua Pure

  • Προσφέρει υψηλής ποιότητας φίλτρανση νερού έως 0.01 micron
  • Κατακρατεί άμμο, χώμα, σκουριά, αιωρούμενα στερεά, μικροσωματίδια που περιέχονται στο νερό
  • Απομακρύνει την θολότητα
  • Συμβάλει στη βελτίωση της οσμής και της γεύσης του νερού
  • Συμβατό σε όλες τις φιλτροθήκες που ακολουθούν τις αρχές διεθνούς τυποποίησης
  • Είναι βακτηριοστατικό και παρέχει αντιμυκητιακή προστασία
  • Κατασκευάζεται στην Αμερική

Φίλτρο APUF 2T με μεμβράνη της Aqua Pure

Το φίλτρο APUF 2T της εταιρείας Aqua Pure είναι ένα ισχυρό φίλτρο νερού διαπερατότητας 0.01 micron. Φιλτράρει το νερό από άμμο,χώμα,σκουριά,είναι βακρητιοστατικό και απομακρύνει την θολότητα. Μπορεί να δεσμεύει διάφορες ουσίες, κατακρατά στερεά σωματίδια  και έχει αντιμυκητιακή δράση. Το φίλτρο APUF 2T κατασκευάζεται στην Αμερική.

Δυνατότητες

Φίλτρο με μεμβράνη φίλτρανσης H.F (Hollow Fiber)

Αφαιρεί χώμα, άμμο, λάσπη, σκουριά, ιζήματα, μικροσωματίδια και αιωρούμενα στερεά έως 0,01 micron. Παρέχει αντιμυκητιακή και βακτηριοστατική προστασία,απομακρύνει την θολότητα και συμβάλει στην βελτίωση της οσμής και της γεύσης στο πόσιμο νερό της κουζίνας σας.

Αντικατάσταση φίλτρου

Η διάρκεια ζωής του φίλτρου εξαρτάται από την ποιότητα του νερού και το δίκτυο μεταφοράς. Η αντικατάσταση θα πρέπει να πραγματοποιείται κάθε 6 έως 12 μήνες. Το φίλτρο θα πρέπει να ελέγχεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να εξασφαλίζεται η επάρκεια του νερού στο σύστημα. Η θερμοκρασία λειτουργίας του φίλτρου είναι έως 40°C και η διάστασή του είναι 2" Χ 10" Inches.

Χαρακτηριστικά

under counter

Φίλτρο Άνω και Κάτω Πάγκου

Τα φίλτρα με μεμβράνη φίλτρανσης τοποθετούνται σε φιλτροθήκες και συστήματα άνω και κάτω πάγκου. 

Το νερό που περνά  φιλτράρεται από χώμα, άμμο, λάσπη, σκουριά, αιωρούμενα στερεά, ιζήματα, μικροσωματίδια και βακτήρια.

health αντίγραφο

                         Ασφαλή Νερό 

Ο βαθμός αποτελεσματικότητος από την μεμβράνη φίλτρανσης είναι αρκετός για να αφαιρέσει τα επιβλαβή στοιχεία από το πόσιμο νερό. Βάση της νομοθεσίας της Ελλάδος και της Ε.Ε. σε όλες τις κατοικημένες περιοχές και οικισμούς θα πρέπει να διασφαλίζεται η απολύμανση του νερού με χλωρίωση. Έτσι τα φίλτρα με μεμβράνη φίλτρανσης, φιλτράρουν το  νερό αποτελεσματικά από στερεά σωματίδια,κύστες, παράσιτα,ορισμένα βακτήρια και μικροοργανισμούς. 

Σε περιοχές όπου δεν υπάρχει επεξεργασία απολύμανσης του νερού από κρατικό ή ιδιωτικό φορέα, θα πρέπει ο καταναλωτής πριν την χρήση του και πριν την επιλογή οποιουδήποτε φίλτρου να ελέγξει την καταλληλότητα του σε πιστοποιημένο μικροβιολογικό εργαστήριο.

eco

Οικονομικά Φίλτρα

Στην Aqua Pure, όποιο προϊόν φίλτρανσης νερού διαθέτουμε προς πώληση, έχουμε φροντίσει να διατίθεται συγχρόνως και όλη η γκάμα των ανταλλακτικών του. Θα βρείτε τα ποιο σύγχρονα τεχνολογικά  ανταλλακτικά φίλτρα νερού, σε μια γκάμα που ακολουθεί την τεχνολογία και ανανεώνετε. Τα φίλτρα νερού ακολουθούν την διεθνή τυποποίηση (δεν είναι μοναδικά) και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε διαφορετικής μάρκας φιλτροθήκες (με την προϋπόθεση ότι ακολουθεί και αυτή την διεθνή τυποποίηση), αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να λειτουργεί ο υγιής ανταγωνισμός και τα φίλτρα να έχουν χαμηλό κόστος. Δεν διαθέτουμε φίλτρα τηλεμάρκετινγκ που είναι αμφίβολης ποιότητος, προέλευσης, έχουν υπερβολικά υψηλό κόστος αγοράς και είναι μοναδικά (είναι υποχρεωμένος ο καταναλωτής να αγοράσει το συγκεκριμένο τύπο φίλτρου και μάρκας).

Εγγύηση

Όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Pure  έχουν Silver εγγύηση δύο ετών, από την ημερομηνία αγοράς.

Η εγγύηση καλύπτει την αντικατάσταση (ανταλλακτικά) των εξαρτημάτων που ο Κατασκευαστής ή ο Αντιπρόσωπός του αναγνώρισε ως ελαττωματικά, με τη διευκρίνιση ότι αυτή η αντικατάσταση μπορεί να γίνει με καινούργια ανταλλακτικά, καινούργια εξαρτήματα ή εξαρτήματα ανακατασκευής ύστερα από εκτίμηση του Κατασκευαστή.

Καλύπτει όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Pure που έχουν αγοραστεί από την εταιρία Puredry Hellas  ΕΕ ή οποιονδήποτε επίσημο μεταπωλητή της στην Ελλάδα.