Φίλτρο Αποσκλήρυνσης
AISTRO-L-XL της Aqua Filter

  • Μειώνει την σκληρότητα του νερού χάρη στο ειδικό μείγμα ρητίνης.
  • Συμβατό σε συστήματα Excito και συστήματα αντίστροφης όσμωσης.
  • Κατασκευάζεται στην Ε.Ε

Φίλτρο Αποσκλήρυνσης AISTRO-L-XL της Aqua Filter

Το φίλτρο AISTRO-L-XL της εταιρείας Aqua Filter είναι ένα ισχυρό φίλτρο αποσκλήρυνσης του νερού. Στο εσωτερικό του περιέχει ένα ειδικό μείγμα ρητίνης το οποίο μέσω της μεθόδου της ιοντοανταλλαγής καταπολεμά τη ”σκληρότητα” του πόσιμου νερού της βρύσης. Είναι συμβατό σε συστήματα Excito-CL και συστήματα αντίστροφης όσμωσης. Το φίλτρο AISTRO-L-XL κατασκευάζεται στην Ευρώπη.

Δυνατότητες

Φίλτρο In-line Αποσκλήρυνσης AISTRO-L-XL

Φίλτρο αποσκλήρυνσης με ειδικό μείγμα ρητίνης. Το ειδικό μείγμα ρητίνης μέσω της μεθόδου της ιοντοανταλλαγής παρέχει αποσκλήρυνση του νερού κατά 60% αποτρέποντας έτσι τη δημιουργία γνωστών προβλημάτων που σχετίζονται με το ‘’σκληρό’’ νερό, όπως ο σχηματισμός αλάτων στις συσκευές.

Αντικατάσταση φίλτρου

Η διάρκεια ζωής του φίλτρου εξαρτάται από την ποιότητα του νερού και το δίκτυο μεταφοράς. Η αντικατάσταση θα πρέπει να πραγματοποιείται κάθε 6 έως 12 μήνες. Το φίλτρο θα πρέπει να ελέγχεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να εξασφαλίζεται η επάρκεια του νερού στο σύστημα. Όταν εμφανιστούν πάλι τα ''σημάδια'' του σκληρού νερού όπως τα άλατα, το φίλτρο θα χρειαστεί αντικατάσταση. Η θερμοκρασία λειτουργίας του φίλτρου είναι από 6°C – 35°C και η διάστασή του είναι 12" Χ 2.5" Inches.

Φίλτρα In-line Αποσκλήρυνσης

Χαρακτηριστικά

house αντίγραφο

Φίλτρο In-line Ψυγείου Αποσκλήρυνσης /Εμπλουτισμού

Τα φίλτρα In-line τοποθετούνται σε συστήματα Excito και σε συστήματα αντίστροφης όσμωσης.

Παρέχει αποτελεσματική αποσκλήρυνση στο νερό που το διαπερνά.

health αντίγραφο

Ασφαλή Νερό 

Ο βαθμός αποτελεσματικότητος από τα συστήματα φίλτρανσης είναι αρκετός για να αφαιρέσει κάθε επιβλαβή στοιχείο από το πόσιμο νερό. Βάση της νομοθεσίας της Ελλάδος και της Ε.Ε. σε όλες τις κατοικημένες περιοχές και οικισμούς θα πρέπει να διασφαλίζεται η απολύμανση του νερού με χλωρίωση. Έτσι όλα τα συστήματα φίλτρανσης, φιλτράρουν νερό χλωριωμένο. Το χλώριο βέβαια αφαιρείτε στο 100% από τα συστήματα φίλτρανσης, τα οποία μπορεί να είναι δύο, τριών έως και επτά σταδίων ανάλογα τις ανάγκες του καταναλωτή. Σε περιοχές όπου δεν υπάρχει επεξεργασία απολύμανσης του νερού από κρατικό ή ιδιωτικό φορέα, θα πρέπει ο καταναλωτής πριν την χρήση του και πριν την επιλογή οποιουδήποτε φίλτρου να ελέγξει την καταλληλότητα του σε πιστοποιημένο μικροβιολογικό εργαστήριο.

eco

Οικονομικά Φίλτρα

Στην Aqua Pure, όποιο προϊόν φίλτρανσης νερού διαθέτουμε προς πώληση, έχουμε φροντίσει να διατίθεται συγχρόνως και όλη η γκάμα των ανταλλακτικών του. Θα βρείτε τα ποιο σύγχρονα τεχνολογικά  ανταλλακτικά φίλτρα νερού, σε μια γκάμα που ακολουθεί την τεχνολογία και ανανεώνετε. Τα φίλτρα νερού ακολουθούν την διεθνή τυποποίηση (δεν είναι μοναδικά) και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε διαφορετικής μάρκας φιλτροθήκες (με την προϋπόθεση ότι ακολουθεί και αυτή την διεθνή τυποποίηση), αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να λειτουργεί ο υγιής ανταγωνισμός και τα φίλτρα να έχουν χαμηλό κόστος. Δεν διαθέτουμε φίλτρα τηλεμάρκετινγκ που είναι αμφίβολης ποιότητος, προέλευσης, έχουν υπερβολικά υψηλό κόστος αγοράς και είναι μοναδικά (είναι υποχρεωμένος ο καταναλωτής να αγοράσει το συγκεκριμένο τύπο φίλτρου και μάρκας).

Εγγύηση

Όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Filter  έχουν Silver εγγύηση δύο ετών, από την ημερομηνία αγοράς.

Η εγγύηση καλύπτει την αντικατάσταση (ανταλλακτικά) των εξαρτημάτων που ο Κατασκευαστής ή ο Αντιπρόσωπός του αναγνώρισε ως ελαττωματικά, με τη διευκρίνιση ότι αυτή η αντικατάσταση μπορεί να γίνει με καινούργια ανταλλακτικά, καινούργια εξαρτήματα ή εξαρτήματα ανακατασκευής ύστερα από εκτίμηση του Κατασκευαστή.

Καλύπτει όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Filter που έχουν αγοραστεί από την εταιρία Puredry Hellas  ΕΕ ή οποιονδήποτε επίσημο μεταπωλητή της στην Ελλάδα.

Σχετικά Προϊόντα

Φίλτρο In-line AISTRO-QC

Φίλτρο In-line αποσκλήρυνσης το οποίο χρησιμοποιείται για την αποσκλήρυνση του νερού προστατεύοντας τις συσκευές από την συσσώρευση αλάτων.

Φίλτρο AISTRO-L-CL Αποσκλήρυνσης / Εμπλουτισμού

Φίλτρο In-line αποσκλήρυνσης το οποίο χρησιμοποιείται για την αποσκλήρυνση του νερού προστατεύοντας τις συσκευές από την συσσώρευση αλάτων.