Φίλτρο In-line Ψυγείου Ιζημάτων/
Άνθρακα FCCBL-S-CL της Aqua Filter

  • Προσφέρει υψηλής ποιότητας φίλτρανση νερού 5 micron.
  • Κατακρατεί χλώριο φυτοφάρμακα, οργανικές ουσίες.
  • Δίνει απαλή υφή, ωραία γεύση και οσμή στο νερό.
  • Συμβατό σε ψύκτες νερού με σύστημα φίλτρανσης, συστήματα Excito-CL και ως πέμπτο στάδιο σε συστήματα αντίστροφης όσμωσης.
  • Κατασκευάζεται στην Ε.Ε

 Φίλτρο συμπαγούς ενεργού άνθρακα FCCBL-S-CL της Aqua Filter

Συμπαγής ενεργός άνθρακας κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες. Προκειμένου να βελτιωθεί η διαδικασία καθαρισμού του νερού, αυτό το φίλτρο χρησιμοποιεί άνθρακα από κέλυφος καρύδας που πληρεί τα αυστηρά πρότυπα του NSF. Με τη μοναδική φόρμουλα που αναπτύχθηκε τα φίλτρα Silver series επιτυγχάνουν “μαλάκωμα” των υδάτων, απομάκρυνση των βαρέων μετάλλων από το νερό, μόλυβδο, χαλκό, υδράργυρο και την αφαίρεση των ραδιενεργών σωματιδίων στρόντιο και καίσιο.

Δυνατότητες

Φίλτρο συμπαγούς ενεργού άνθρακα FCCBL-S-CL

Ο συμπαγής άνθρακας, ο οποίος περιέχεται στο εσωτερικό του φίλτρου κατακρατεί κατά 99% το χλώριο, τα φυτοφάρμακα, τους οργανικούς ρύπους και τα παράσιτα καθώς και ορισμένα βαρέα μέταλλα που περιέχονται στο πόσιμο νερό της κουζίνας σας. Επιπλέον,βελτιώνει την γεύση και την οσμή του νερού δίνοντας απαλή υφή.

Αντικατάσταση Φίλτρου

Η διάρκεια ζωής του φίλτρου εξαρτάται από την ποιότητα του νερού και το δίκτυο μεταφοράς. Η αντικατάσταση θα πρέπει να πραγματοποιείται κάθε 6 έως 12 μήνες. Το φίλτρο θα πρέπει να ελέγχεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να εξασφαλίζεται η επάρκεια του νερού στο σύστημα. Η θερμοκρασία λειτουργίας του φίλτρου είναι έως 35°C και η διάστασή του είναι 12" Χ 2.5" Inches.

Χαρακτηριστικά

under counter

Φίλτρο In-line Ψυγείου Ιζημάτων/Άνθρακα

Τα φίλτρα In-line τοποθετούνται σε ψύκτες νερού με σύστημα φίλτρανσης και ως πέμπτο στάδιο σε συστήματα αντίστροφης όσμωσης.

Το νερό που περνά  φιλτράρεται κατά κύριο λόγο από χλώριο, φυτοφάρμακα, οργανικούς ρύπους και βαρέα μέταλλα .

health αντίγραφο

                           Ασφαλή Νερό

Ο βαθμός αποτελεσματικότητος από το φίλτρο In-line ιζημάτων/άνθρακα είναι αρκετός για να αφαιρέσει τα επιβλαβή στοιχεία από το πόσιμο νερό. Βάση της νομοθεσίας της Ελλάδος και της Ε.Ε. σε όλες τις κατοικημένες περιοχές και οικισμούς θα πρέπει να διασφαλίζεται η απολύμανση του νερού με χλωρίωση. Έτσι όλα τα συστήματα φίλτρανσης, φιλτράρουν νερό χλωριωμένο. Το χλώριο βέβαια αφαιρείται στο 100% από τα συστήματα φίλτρανσης, τα οποία μπορεί να είναι δύο, τριών έως και επτά σταδίων ανάλογα τις ανάγκες του καταναλωτή. 

Σε περιοχές όπου δεν υπάρχει επεξεργασία απολύμανσης του νερού από κρατικό ή ιδιωτικό φορέα, θα πρέπει ο καταναλωτής πριν την χρήση του και πριν την επιλογή οποιουδήποτε φίλτρου να ελέγξει την καταλληλότητα του σε πιστοποιημένο μικροβιολογικό εργαστήριο.

eco

Οικονομικά Φίλτρα

Στην Aqua Pure, όποιο προϊόν φίλτρανσης νερού διαθέτουμε προς πώληση, έχουμε φροντίσει να διατίθεται συγχρόνως και όλη η γκάμα των ανταλλακτικών του. Θα βρείτε τα ποιο σύγχρονα τεχνολογικά  ανταλλακτικά φίλτρα νερού, σε μια γκάμα που ακολουθεί την τεχνολογία και ανανεώνεται. Τα φίλτρα νερού ακολουθούν την διεθνή τυποποίηση (δεν είναι μοναδικά) και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε διαφορετικής μάρκας φιλτροθήκες (με την προϋπόθεση ότι ακολουθεί και αυτή την διεθνή τυποποίηση), αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να λειτουργεί ο υγιής ανταγωνισμός και τα φίλτρα να έχουν χαμηλό κόστος. Δεν διαθέτουμε φίλτρα τηλεμάρκετινγκ που είναι αμφίβολης ποιότητος, προέλευσης, έχουν υπερβολικά υψηλό κόστος αγοράς και είναι μοναδικά (είναι υποχρεωμένος ο καταναλωτής να αγοράσει το συγκεκριμένο τύπο φίλτρου και μάρκας).

Εγγύηση

Όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Filter  έχουν Silver εγγύηση δύο ετών, από την ημερομηνία αγοράς.

Η εγγύηση καλύπτει την αντικατάσταση (ανταλλακτικά) των εξαρτημάτων που ο Κατασκευαστής ή ο Αντιπρόσωπός του αναγνώρισε ως ελαττωματικά, με τη διευκρίνιση ότι αυτή η αντικατάσταση μπορεί να γίνει με καινούργια ανταλλακτικά, καινούργια εξαρτήματα ή εξαρτήματα ανακατασκευής ύστερα από εκτίμηση του Κατασκευαστή.

Καλύπτει όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Filter που έχουν αγοραστεί από την εταιρία Puredry Hellas  ΕΕ ή οποιονδήποτε επίσημο μεταπωλητή της στην Ελλάδα.

Σχετικά Προϊόντα

Φίλτρο In-line AISTRO

Φίλτρο αποσκλήρυνσης νερού in-line της εταιρείας Aqua Filter. Με την μέθοδο ανταλλαγής ιόντων ασβεστίου και μαγνησίου με ιόντα νατρίου μειώνει τη σκληρότητα του νερού.

Φίλτρο In-line AIPRO-QC

Αφαιρεί αποτελεσματικά άμμο,χώμα,αιωρούμενα στερεά και μικροσωματίδια έως 5 micron.

Φίλτρο In-line AIMRO-QC

Ιδανικό ως τελευταίο στάδιο σε οποιοδήποτε σύστημα αντίστροφης όσμωσης, εμπλουτίζει το νερό με τα απαραίτητα μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία όπως ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο και νάτριο ενώ παράλληλα ανεβάζει το ph.