Κεραμικό Φίλτρο Ενεργού
Συμπαγή Άνθρακα FCCERB
της Aqua Filter

  • Προσφέρει υψηλής ποιότητας φίλτρανση νερού έως 0,3 micron
  • Κατακρατεί άμμο, χώμα, σκουριά, αιωρούμενα στερεά, μικροσωματίδια που περιέχονται στο νερό
  • Αντιμετωπίζει το χλώριο, τα φυτοφάρμακα, βαρέα μέταλλα. οργανικά και χημικά.
  • Συμβατό σε όλες τις φιλτροθήκες που ακολουθούν τις αρχές διεθνούς τυποποίησης.
  • Κατασκευάζεται στην E.E

 Κεραμικό Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα FCCERB της Aqua Filter

Το φίλτρο FCCERB της εταιρείας Aqua Filter είναι ένα ισχυρό φίλτρο νερού με ενεργό άνθρακα από κέλυφος καρύδας. Είναι φτιαγμένο από κεραμικό υλικό και προσφέρει υψηλής ποιότητας φίλτρανση από ιζήματα και αιωρούμενα στερεά έως και 0,3 micron. Χάρη στον ενεργό άνθρακα που περιέχει, φιλτράρει το νερό από χλώριο, φυτοφάρμακα, χημικά, βακτήρια, πρωτόζωα, κύστες και VOC’s . Μπορεί να δεσμεύει διάφορες ουσίες που έρχονται σε επαφή με αυτόν σε υγρή μορφή, και σε ποσότητες πολλαπλάσιες του βάρους του. Επιπλέον χάρη στον κοκκοφοίνικα που περιέχει δίνει απαλή υφή ωραία οσμή και γεύση στο νερό. Το φίλτρο FCCERB κατασκευάζεται στην Ε.Ε.

Δυνατότητες

Κεραμικό Φίλτρο Ενεργού Συμπαγή Άνθρακα FCCERB

Αφαιρεί χώμα, άμμο, λάσπη, σκουριά, ιζήματα, μικροσωματίδια και αιωρούμενα στερεά έως 0,3 micron. Κατακρατεί κατά 99% το χλώριο, τα φυτοφάρμακα, χημικά, βαρέα μέταλλα, βακτήρια, πρωτόζωα, κύστες, VOC's και τους οργανικούς ρύπους που περιέχονται στο πόσιμο νερό της κουζίνας σας . Επιπλέον χαρίζει ωραία γεύση και οσμή στο νερό καθώς και την μείωση της θολότητας.

Αντικατάσταση φίλτρου

Η διάρκεια ζωής του φίλτρου εξαρτάται από την ποιότητα του νερού και το δίκτυο μεταφοράς. Η αντικατάσταση θα πρέπει να πραγματοποιείται κάθε 6 έως 12 μήνες. Το φίλτρο θα πρέπει να ελέγχετε σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να εξασφαλίζετε η επάρκεια του νερού στο σύστημα. Η θερμοκρασία λειτουργίας του φίλτρου είναι από 5°C – 35°C και η διάστασή του είναι 2" Χ 10" Inches.

Φίλτρα Ενεργού Συμπαγή Άνθρακα

Χαρακτηριστικά

under counter

Φίλτρο Άνω και Κάτω Πάγκου

Τα φίλτρα ενεργού συμπαγή άνθρακα τοποθετούνται σε φιλτροθήκες και συστήματα άνω και κάτω πάγκου. 

Το νερό που περνά  φιλτράρεται από χώμα, άμμο, λάσπη, σκουριά, αιωρούμενα στερεά, ιζήματα, μικροσωματίδια, χλώριο φυτοφάρμακα χημικά και οργανικούς ρύπους.

caremic vector

                        Κεραμικό Φίλτρο

Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες μεθόδους φίλτρανσης νερού, έτσι και στα κεραμικά φίλτρα το νερό προσπαθεί να διαπεράσει το φίλτρο από πολύ μικρές οπές. Τα σωματίδια μεγαλύτερα από τη διάμετρο αυτών των οπών δεν μπορούν να εισχωρήσουν.

Τα κεραμικά φίλτρα έχουν μεγάλο συντελεστή απορρόφησης λόγω της ποιότητας κατασκευής τους. Δεν επηρεάζουν τα μεταλλικά στοιχεία και το οξυγόνο, έτσι χαρίζουν την γεύση φρέσκου νερού από πηγή. 

Κάποια από τα πολλά παθογόνα που αφαιρούνται κατά το φιλτράρισμα είναι η χολέρα, η αμοιβική δυσεντερία, ο τύφος, E.coli, τα κρυπτοσπορίδια, σπόροι άνθρακα, colibacillose, bilharzia, και διάφορα άλλα. 

 

eco

Οικονομικά Φίλτρα

Στην Aqua Pure, όποιο προϊόν φίλτρανσης νερού διαθέτουμε προς πώληση, έχουμε φροντίσει να διατίθεται συγχρόνως και όλη η γκάμα των ανταλλακτικών του. Θα βρείτε τα ποιο σύγχρονα τεχνολογικά  ανταλλακτικά φίλτρα νερού, σε μια γκάμα που ακολουθεί την τεχνολογία και ανανεώνετε. Τα φίλτρα νερού ακολουθούν την διεθνή τυποποίηση (δεν είναι μοναδικά) και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε διαφορετικής μάρκας φιλτροθήκες (με την προϋπόθεση ότι ακολουθεί και αυτή την διεθνή τυποποίηση), αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να λειτουργεί ο υγιής ανταγωνισμός και τα φίλτρα να έχουν χαμηλό κόστος. Δεν διαθέτουμε φίλτρα τηλεμάρκετινγκ που είναι αμφίβολης ποιότητος, προέλευσης, έχουν υπερβολικά υψηλό κόστος αγοράς και είναι μοναδικά (είναι υποχρεωμένος ο καταναλωτής να αγοράσει το συγκεκριμένο τύπο φίλτρου και μάρκας).

Εγγύηση

Όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Filter  έχουν Silver εγγύηση δύο ετών, από την ημερομηνία αγοράς.

Η εγγύηση καλύπτει την αντικατάσταση (ανταλλακτικά) των εξαρτημάτων που ο Κατασκευαστής ή ο Αντιπρόσωπός του αναγνώρισε ως ελαττωματικά, με τη διευκρίνιση ότι αυτή η αντικατάσταση μπορεί να γίνει με καινούργια ανταλλακτικά, καινούργια εξαρτήματα ή εξαρτήματα ανακατασκευής ύστερα από εκτίμηση του Κατασκευαστή.

Καλύπτει όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Filter που έχουν αγοραστεί από την εταιρία Puredry Hellas  ΕΕ ή οποιονδήποτε επίσημο μεταπωλητή της στην Ελλάδα.

Τεχνικά Xαρακτηριστικά

Σχετικά Προϊόντα

Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα APCYST

Το φίλτρο Aqua Pure APCYST, το οποίο είναι κατασκευασμένο από 100% κέλυφος καρύδας, προσφέρει προστασία από μια σειρά μολυσματικών παραγόντων του νερού βρύσης, με έμφαση στην αποτελεσματική απομάκρυνση του μόλυβδου καθώς και των κυστών έως και 0,5 micron.

Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα APVOC

Το φίλτρο Aqua Pure APVOC, το οποίο είναι κατασκευασμένο από 100% κέλυφος καρύδας, προσφέρει προστασία από μια σειρά μολυσματικών παραγόντων του νερού βρύσης, με έμφαση στην αποτελεσματική απομάκρυνση των οργανικών ενώσεων.

Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα APCYL

Το φίλτρο Aqua Pure APCYL, το οποίο είναι κατασκευασμένο από 100% κέλυφος καρύδας, προσφέρει προστασία από μια σειρά μολυσματικών παραγόντων του νερού βρύσης, με έμφαση στην αποτελεσματική απομάκρυνση του μόλυβδου καθώς και των κυστών