Σύστημα άνω πάγκου Φίλτρανσης
FHCTF της Aqua Filter.

  • Προσφέρει υψηλής ποιότητας φίλτρανση νερού
  • Συνδέεται απευθείας στην οικιακή βρύση.
  • Γρήγορη εγκατάσταση, καλύπτει ελάχιστο χώρο στον πάγκο της κουζίνας.
  • Αφαιρεί πληθώρα ρυπαντών από το πόσιμο νερό χωρίς να επηρεάζει τα ωφέλιμα στοιχεία του νερού
  • Κατασκευάζεται στην ΕΕ.

Σύστημα Άνω Πάγκου Aqua Filter FHCTF

Η φιλτροθήκη FHCTF της εταιρείας Aqua Filter είναι ένα ισχυρό σύστημα φίλτρανσης πόσιμου νερού άνω πάγκου ενός σταδίου. Χρησιμοποιεί φίλτρο διάστασης 2″ x 10″ (στάνταρ διάσταση της παγκόσμιας αγοράς) εύκολης αντικατάστασης. Περιέχει φίλτρο πολυπροπυλενίου άνθρακα. Η φιλτροθήκη FHCTF λειτουργεί στοχευμένα ώστε να αφαιρεί πληθώρα ρυπαντών από το νερό βρύσης χωρίς να επηρεάζει τα ωφέλιμα για τον οργανισμό μέταλλα και ιχνοστοιχεία του νερού.

Μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε από τα παρακάτω φιλτρα ανάλογα με τις απαιτήσεις του καταναλωτή.

Μεγάλη γκάμα επιλογών

Κεραμικό Φίλτρο FCCERB

Το κεραμικό Φίλτρο FCCERB επιτυγχάνει φίλτρανση έως και 0,3 micron και είναι συμβατό με όλα τα συστήματα φίλτρανσης των 10” της αγοράς. Αποτελεί ιδανική επιλογή για συστήματα φίλτρανσης άνω και κάτω πάγκου.

Φίλτρο Άνθρακα FCCBL-G-AB

Το φίλτρο FCCBL-G-AB της εταιρείας Aqua Filter είναι ένα ισχυρό  φίλτρο νερού ενεργoύ άνθρακα με νιτρώδη άργυρο.

Φίλτρο Άνθρακα APCYST

Το φίλτρο Aqua Pure APCYST, το οποίο είναι κατασκευασμένο από 100% κέλυφος καρύδας, προσφέρει προστασία από μια σειρά μολυσματικών παραγόντων του νερού βρύσης, με έμφαση στην αποτελεσματική απομάκρυνση του μόλυβδου καθώς και των κυστών έως και 0,5 micron.

Φίλτρο Άνθρακα AP-CTO 975

Το φίλτρο συμπαγή ενεργού άνθρακα της Aqua Pure αποτελεί ένα πολυδύναμο φίλτρο, κατασκευασμένο για να προσφέρει προστασία από μια σειρά μολυσματικών παραγόντων.

Φίλτρο Άνθρακα APCYD

Το φίλτρο Aqua Pure APCYD, το οποίο είναι κατασκευασμένο από 100% κέλυφος καρύδας, προσφέρει προστασία από μια σειρά μολυσματικών παραγόντων του νερού βρύσης, με έμφαση στην αποτελεσματική απομάκρυνση του μόλυβδου, των κυστών, των οργανικών ενώσεων, των ζιζανιοκτόνων και των αιθέρων.

Φίλτρο δύο σταδίων FCPS5-BL-AB

Το φίλτρο FCCBL-G-AB της εταιρείας Aqua Filter είναι ένα ισχυρό  φίλτρο νερού δύο σταδίων ενεργoύ άνθρακα με νιτρώδη άργυρο και βακτηριοστατικού πολυπροπυλενίου.

Φίλτρο Άνθρακα APCYL

Το φίλτρο Aqua Pure APCYL, το οποίο είναι κατασκευασμένο από 100% κέλυφος καρύδας, προσφέρει προστασία από μια σειρά μολυσματικών παραγόντων του νερού βρύσης, με έμφαση στην αποτελεσματική απομάκρυνση του μόλυβδου καθώς και των κυστών

Χαρακτηριστικά

health αντίγραφο

Ασφαλή Νερό 

Ο βαθμός αποτελεσματικότητος από τα συστήματα φίλτρανσης είναι αρκετός για να αφαιρέσει κάθε επιβλαβή στοιχείο από το πόσιμο νερό. Βάση της νομοθεσίας της Ελλάδος και της Ε.Ε. σε όλες τις κατοικημένες περιοχές και οικισμούς θα πρέπει να διασφαλίζεται η απολύμανση του νερού με χλωρίωση. Έτσι όλα τα συστήματα φίλτρανσης, φιλτράρουν νερό χλωριωμένο. Το χλώριο βέβαια αφαιρείτε στο 100% από τα συστήματα φίλτρανσης, τα οποία μπορεί να είναι δύο, τριών έως και επτά σταδίων ανάλογα τις ανάγκες του καταναλωτή. 

Σε περιοχές όπου δεν υπάρχει επεξεργασία απολύμανσης του νερού από κρατικό ή ιδιωτικό φορέα, θα πρέπει ο καταναλωτής πριν την χρήση του και πριν την επιλογή οποιουδήποτε φίλτρου να ελέγξει την καταλληλότητα του σε πιστοποιημένο μικροβιολογικό εργαστήριο.

eco

Οικονομικά Φίλτρα

Στην Aqua Pure, όποιο προϊόν φίλτρανσης νερού διαθέτουμε προς πώληση, έχουμε φροντίσει να διατίθεται συγχρόνως και όλη η γκάμα των ανταλλακτικών του. Θα βρείτε τα ποιο σύγχρονα τεχνολογικά  ανταλλακτικά φίλτρα νερού, σε μια γκάμα που ακολουθεί την τεχνολογία και ανανεώνετε. Τα φίλτρα νερού ακολουθούν την διεθνή τυποποίηση (δεν είναι μοναδικά) και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε διαφορετικής μάρκας φιλτροθήκες (με την προϋπόθεση ότι ακολουθεί και αυτή την διεθνή τυποποίηση), αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να λειτουργεί ο υγιής ανταγωνισμός και τα φίλτρα να έχουν χαμηλό κόστος. Δεν διαθέτουμε φίλτρα τηλεμάρκετινγκ που είναι αμφίβολης ποιότητος, προέλευσης, έχουν υπερβολικά υψηλό κόστος αγοράς και είναι μοναδικά (είναι υποχρεωμένος ο καταναλωτής να αγοράσει το συγκεκριμένο τύπο φίλτρου και μάρκας).

Εγγύηση

Όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Filter  έχουν Silver εγγύηση δύο ετών, από την ημερομηνία αγοράς.

Η εγγύηση καλύπτει την αντικατάσταση (ανταλλακτικά) των εξαρτημάτων που ο Κατασκευαστής ή ο Αντιπρόσωπός του αναγνώρισε ως ελαττωματικά, με τη διευκρίνιση ότι αυτή η αντικατάσταση μπορεί να γίνει με καινούργια ανταλλακτικά, καινούργια εξαρτήματα ή εξαρτήματα ανακατασκευής ύστερα από εκτίμηση του Κατασκευαστή.

Καλύπτει όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Filter που έχουν αγοραστεί από την εταιρία Puredry Hellas  ΕΕ ή οποιονδήποτε επίσημο μεταπωλητή της στην Ελλάδα.

Τεχνικά Xαρακτηριστικά

Σχετικά Προϊόντα

APSUC TFW

Το APSUC TFW της εταιρείας Aqua Pure είναι ένα ισχυρό σύστημα φίλτρανσης πόσιμου νερού άνω πάγκου ενός σταδίου. Χρησιμοποιεί φίλτρο διάστασης 2″ x 10″ (στάνταρ διάσταση της παγκόσμιας αγοράς) εύκολης αντικατάστασης. 

FHCTF 2

Το FHCTF 2 της εταιρείας Aqua Pure είναι ένα ισχυρό σύστημα φίλτρανσης πόσιμου νερού άνω πάγκου δύο σταδίων. Χρησιμοποιεί φίλτρα διάστασης 2″ x 10″ (στάνταρ διάσταση της παγκόσμιας αγοράς) εύκολης αντικατάστασης. 

APSUC TFC

Το APSUC TFC της εταιρείας Aqua Pure είναι ένα ισχυρό σύστημα φίλτρανσης πόσιμου νερού άνω πάγκου ενός σταδίου. Χρησιμοποιεί φίλτρο διάστασης 2″ x 10″ (στάνταρ διάσταση της παγκόσμιας αγοράς) εύκολης αντικατάστασης.