Φίλτρο Αποσκλήρυνσης
FCPRA της Aqua Filter

  • Προσφέρει υψηλής ποιότητας φίλτρανση νερού.
  • Μειώνει την σκληρότητα του νερού χάρη στους πολυφωσφορικούς κρύσταλους που περιέχει.
  • Συμβατό σε όλες τις φιλτροθήκες που ακολουθούν τις αρχές διεθνούς τυποποίησης.
  • Κατασκευάζεται στην Ε.Ε

Φίλτρο Αποσκλήρυνσης FCPRA-10 της Aqua Filter

Το φίλτρο FCPRA-10 της εταιρείας Aqua Filter είναι ένα ισχυρό φίλτρο αποσκλήρυνσης του νερού. Στο εσωτερικό του περιέχει πολυφωσφορικούς κρυστάλλους που καταπολεμούν την ”σκληρότητα” του πόσιμου νερού της βρύσης. Το φίλτρο FCPRA-10 κατασκευάζεται στην Ευρώπη.

Δυνατότητες

Φίλτρο Αποσκλήρυνσης FCPRA-10

Φίλτρο αποσκλήρυνσης με πολυφωσφορικούς κρυστάλλους. Οι πολυφωσφορικοί κρύσταλλοι διαλύονται στο νερό και επικαλύπτουν ουσιαστικά, στοιχεία όπως ο σίδηρος, το ασβέστιο, το μαγνήσιο, καθιστώντας αδύνατο στα στοιχεία αυτά να ‘’ιζηματοποιηθούν’’ έξω από το νερό και να δημιουργήσουν τα γνωστά προβλήματα που σχετίζονται με το ‘’σκληρό’’ νερό, όπως ο σχηματισμός αλάτων στις αντλίες, στις αντιστάσεις πλυντηρίων, βραστήρων. Επιπλέον, σαν αποτέλεσμα της διάσπασης των αλάτων, βελτιώνει την απόδοση των απορρυπαντικών κατά 30%.

Αντικατάσταση φίλτρου

Η διάρκεια ζωής του φίλτρου εξαρτάται από την ποιότητα του νερού και το δίκτυο μεταφοράς. Η αντικατάσταση θα πρέπει να πραγματοποιείται κάθε 12 έως 24 μήνες. Το φίλτρο θα πρέπει να ελέγχετε σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να εξασφαλίζετε η επάρκεια του νερού στο σύστημα. Όταν λιώσουν οι πολυφωσφορικοί κρύσταλλοι ή όταν εμφανιστούν πάλι τα ''σημάδια'' του σκληρού νερού όπως τα άλατα, το φίλτρο θα χρειαστεί αντικατάσταση. Η θερμοκρασία λειτουργίας του φίλτρου είναι από 5°C – 35°C και η διάστασή του είναι 2" Χ 10" Inches.

Φίλτρα Αποσκλήρυνσης

Χαρακτηριστικά

house αντίγραφο

Φίλτρο Κεντρικής Παροχής

Το νερό του δικτύου στην πορεία του από την πηγή μέχρι την βρύση του σπιτιού μας συμπαρασύρει χώμα, σκουριές, αιωρούμενα σωματίδια, ιζήματα και διάφορα άλλα μικρά σωματίδια που αποκολλούνται από τις σωληνώσεις του δικτύου της πόλης ή τις σκουριασμένες σωλήνες του σπιτιού μας και λόγο άγνοιας καταλήγουν μέσα στον οργανισμό μας. Σε πολλές περιπτώσεις, έχουμε ”σκληρό” νερό.

Τα φίλτρα που μπαίνουν κυρίως στην κεντρική παροχή είναι φιλτροθήκες 10’’ ή μεγαλύτερες  με φυσίγγια πολυπροπυλενίου από 1-20 micron  που κατακρατούν χώμα, άμμο,  σκουριά, λάσπη,  ιζήματα. Επιπλέον, τοποθετούνται φίλτρα αποσκλήρυνσης, τα οποία αντιμετωπίζουν άμεσα το πρόβλημα της σκληρότητας του νερού.   Με αυτό τον τρόπο προστατεύεται όλη την εγκατάσταση  από φθορές σε βρύσες, καζανάκια, καφετιέρες, φλοτέρ κτλ.

under counter

Φίλτρο Κάτω Πάγκου

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει φίλτρο ιζημάτων ή φίλτρο αποσκλήρυνσης στην κεντρική παροχή της οικίας μας, μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από τον πάγκο της κουζίνας. Το φίλτρο αποσκλήρυνσης τοποθετείτε σε φιλτροθήκη 10” σαν πρώτο στάδιο φίλτρανσης. 

Τα φίλτρα αποσκλήρυνσης αποτρέπουν τα στοιχεία του ασβεστίου και του μαγνησίου να ιζηματοποιηθούν.

eco

Οικονομικά Φίλτρα

Στην Aqua Pure, όποιο προϊόν φίλτρανσης νερού διαθέτουμε προς πώληση, έχουμε φροντίσει να διατίθεται συγχρόνως και όλη η γκάμα των ανταλλακτικών του. Θα βρείτε τα ποιο σύγχρονα τεχνολογικά  ανταλλακτικά φίλτρα νερού, σε μια γκάμα που ακολουθεί την τεχνολογία και ανανεώνετε. Τα φίλτρα νερού ακολουθούν την διεθνή τυποποίηση (δεν είναι μοναδικά) και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε διαφορετικής μάρκας φιλτροθήκες (με την προϋπόθεση ότι ακολουθεί και αυτή την διεθνή τυποποίηση), αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να λειτουργεί ο υγιής ανταγωνισμός και τα φίλτρα να έχουν χαμηλό κόστος. Δεν διαθέτουμε φίλτρα τηλεμάρκετινγκ που είναι αμφίβολης ποιότητος, προέλευσης, έχουν υπερβολικά υψηλό κόστος αγοράς και είναι μοναδικά (είναι υποχρεωμένος ο καταναλωτής να αγοράσει το συγκεκριμένο τύπο φίλτρου και μάρκας).

Εγγύηση

Όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Filter  έχουν Silver εγγύηση δύο ετών, από την ημερομηνία αγοράς.

Η εγγύηση καλύπτει την αντικατάσταση (ανταλλακτικά) των εξαρτημάτων που ο Κατασκευαστής ή ο Αντιπρόσωπός του αναγνώρισε ως ελαττωματικά, με τη διευκρίνιση ότι αυτή η αντικατάσταση μπορεί να γίνει με καινούργια ανταλλακτικά, καινούργια εξαρτήματα ή εξαρτήματα ανακατασκευής ύστερα από εκτίμηση του Κατασκευαστή.

Καλύπτει όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Filter που έχουν αγοραστεί από την εταιρία Puredry Hellas  ΕΕ ή οποιονδήποτε επίσημο μεταπωλητή της στην Ελλάδα.

Σχετικά Προϊόντα

Φίλτρο Ιζημάτων FCPRA-2S

Φίλτρο Δυο Σταδίων Πολυπροπυλενίου με πολυφωσφορικούς κρυστάλλους. Το πρώτο στάδιο είναι κατασκευασμένο από πολυπροπυλένιο. Το δεύτερο στάδιο αποτελείται από πολυφωσφορικούς κρυστάλλους που βρίσκονται στο εσωτερικό του φίλτρου.

Φίλτρο Κοκκώδη Ενεργού Άνθρακα FCPRA-C

Παρέχει αποτελεσματική μείωση του χλωρίου, οργανικών ουσιών, ορισμένων παρασιτοκτόνων και βελτιώνει τη γεύση και οσμή του νερού. Επιπλέον, μειώνει την σκληρότητα του νερού, χάρη στους πολυφωσφορικούς κρυστάλλους που περιέχει.

Φίλτρο Αποσκλήρυνσης και Αποσιδήρωσης FCCST2

Περιέχει ένα ειδικό μείγμα ρητινών αποσκλήρυνσης και αποσιδήρωσης. Ιδανική επιλογή για φιλτροθήκες κεντρικής παροχής καθώς επίσης και για όλα τα συστήματα φίλτρανσης.