Φίλτρο 3ων Σταδίων Ενεργού Κοκκώδη Άνθρακα
FCCBKDF 2 της Aqua Filter

  • Προσφέρει υψηλής ποιότητας φίλτρανση νερού.
  • Κατακρατεί χλώριο, τα φυτοφάρμακα, χημικά και οργανικούς ρύπους.
  • Στο εσωτερικό του περιέχει KDF και ρητίνη.
  • Δίνει απαλή υφή, ωραία γεύση και οσμή στο νερό.
  • Συμβατό σε όλες τις φιλτροθήκες που ακολουθούν τις αρχές διεθνούς τυποποίησης.
  • Κατασκευάζεται στην Ε.Ε

 Φίλτρο Ενεργού Κοκκώδη Άνθρακα FCCBKDF 2 της Aqua Filter

Το φίλτρο FCCBKDF 2 της εταιρείας Aqua Filter είναι ένα ισχυρό φίλτρο νερού 3ων σταδίων, φτιαγμένο από  κόκκους ενεργού άνθρακα, KDF και ρητίνη. Καθώς το νερό διαπερνά μέσα από το φίλτρο και ”γλείφει” τους κόκκους άνθρακα και του KDF, αυτοί απορροφούν το χλώριο, τα φυτοφάρμακα, τα χημικά, τους οργανικούς ρύπους, βαρέα μέταλλα και η ρητίνη προκαλεί μερική διάσπαση των αλάτων μέσο της ιοντοανταλλαγής. Επιπλέον μπορεί να δεσμεύει διάφορες ουσίες που έρχονται σε επαφή με αυτόν σε υγρή μορφή, και σε ποσότητες πολλαπλάσιες του βάρους του. Το φίλτρο FCCBKDF 2 κατασκευάζεται στην Ευρώπη.

Δυνατότητες

Πρώτο Στάδιο Φίλτρανσης Ενεργού Κοκκώδη Άνθρακα

Το πρώτο στάδιο του ενεργού κοκκώδη άνθρακα κατακρατεί κατά 99% το χλώριο,τα φυτοφάρμακα, τα χημικά, τους οργανικούς ρύπους και τα βαρέα μέταλλα όπως ο μόλυβδος και ο υδράργυρος που περιέχονται στο πόσιμο νερό της κουζίνας σας. Επιπλέον χάρη στον κοκκοφοίνικα που περιέχει, κατακρατεί τις δυσάρεστες μυρωδιές του νερού, χαρίζοντας του ωραία γεύση και υφή.

Δεύτερο Στάδιο Φίλτρανσης KDF

To δεύτερο στάδιο φίλτρανσης με KDF, αφαιρεί αποτελεσματικά το υδρόθειο και το σίδηρο. Επιπλέον είναι ειδικά κατασκευασμένο για την αφαίρεση των βαρέων μετάλλων όπως τον μόλυβδο, το αρσενικό και το κάδμιο. Επιπλέον έχει βακτηριοστατικές ιδιότητες, μπορεί και αφαιρεί τα μικρόβια, τα παράσιτα, τους μικροοργανισμούς και τα βακτήρια.

Τρίτο Στάδιο Φίλτρανσης με Ρητίνη

Το τρίτο στάδιο φίλτρανσης είναι με ρητίνη. Η ρητίνη είναι υπεύθυνη για την διάσπαση των αλάτων του νερού μέσω της μεθόδου της ιοντο-ανταλλαγής. Κατά την μέθοδο αυτή, τα ιόντα του ασβεστίου και του μαγνησίου ανταλλάσσονται με αυτά του νατρίου. Έτσι, με αυτό τον τρόπο αντιμετωπίζεται η σκληρότητα του νερού.

Αντικατάσταση Φίλτρου

Η διάρκεια ζωής του φίλτρου εξαρτάται από την ποιότητα του νερού και το δίκτυο μεταφοράς. Η αντικατάσταση θα πρέπει να πραγματοποιείται κάθε 6 έως 12 μήνες. Το φίλτρο θα πρέπει να ελέγχετε σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να εξασφαλίζετε η επάρκεια του νερού στο σύστημα. Η θερμοκρασία λειτουργίας του φίλτρου είναι από 5°C – 35°C και η διάστασή του είναι 2" Χ 10" Inches.

Φίλτρα Ενεργού Κοκκώδη Άνθρακα

Χαρακτηριστικά

under counter

Φίλτρο Άνω και Κάτω Πάγκου

Τα φίλτρα ενεργού κοκκώδη άνθρακα τοποθετούνται σε φιλτροθήκες και συστήματα άνω και κάτω πάγκου. 

Το νερό που περνά  φιλτράρεται κατά κύριο λόγο από χλώριο, φυτοφάρμακα, οργανικούς ρύπους και βαρέα μέταλλα..

health αντίγραφο

                           Ασφαλή Νερό

Ο βαθμός αποτελεσματικότητος από το φίλτρο άνθρακα είναι αρκετός για να αφαιρέσει τα επιβλαβή στοιχεία από το πόσιμο νερό. Βάση της νομοθεσίας της Ελλάδος και της Ε.Ε. σε όλες τις κατοικημένες περιοχές και οικισμούς θα πρέπει να διασφαλίζεται η απολύμανση του νερού με χλωρίωση. Έτσι όλα τα συστήματα φίλτρανσης, φιλτράρουν νερό χλωριωμένο. Το χλώριο βέβαια αφαιρείτε στο 100% από τα συστήματα φίλτρανσης, τα οποία μπορεί να είναι δύο, τριών έως και επτά σταδίων ανάλογα τις ανάγκες του καταναλωτή. 

Σε περιοχές όπου δεν υπάρχει επεξεργασία απολύμανσης του νερού από κρατικό ή ιδιωτικό φορέα, θα πρέπει ο καταναλωτής πριν την χρήση του και πριν την επιλογή οποιουδήποτε φίλτρου να ελέγξει την καταλληλότητα του σε πιστοποιημένο μικροβιολογικό εργαστήριο.

eco

Οικονομικά Φίλτρα

Στην Aqua Pure, όποιο προϊόν φίλτρανσης νερού διαθέτουμε προς πώληση, έχουμε φροντίσει να διατίθεται συγχρόνως και όλη η γκάμα των ανταλλακτικών του. Θα βρείτε τα ποιο σύγχρονα τεχνολογικά  ανταλλακτικά φίλτρα νερού, σε μια γκάμα που ακολουθεί την τεχνολογία και ανανεώνετε. Τα φίλτρα νερού ακολουθούν την διεθνή τυποποίηση (δεν είναι μοναδικά) και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε διαφορετικής μάρκας φιλτροθήκες (με την προϋπόθεση ότι ακολουθεί και αυτή την διεθνή τυποποίηση), αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να λειτουργεί ο υγιής ανταγωνισμός και τα φίλτρα να έχουν χαμηλό κόστος. Δεν διαθέτουμε φίλτρα τηλεμάρκετινγκ που είναι αμφίβολης ποιότητος, προέλευσης, έχουν υπερβολικά υψηλό κόστος αγοράς και είναι μοναδικά (είναι υποχρεωμένος ο καταναλωτής να αγοράσει το συγκεκριμένο τύπο φίλτρου και μάρκας).

Εγγύηση

Όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Filter  έχουν Silver εγγύηση δύο ετών, από την ημερομηνία αγοράς.

Η εγγύηση καλύπτει την αντικατάσταση (ανταλλακτικά) των εξαρτημάτων που ο Κατασκευαστής ή ο Αντιπρόσωπός του αναγνώρισε ως ελαττωματικά, με τη διευκρίνιση ότι αυτή η αντικατάσταση μπορεί να γίνει με καινούργια ανταλλακτικά, καινούργια εξαρτήματα ή εξαρτήματα ανακατασκευής ύστερα από εκτίμηση του Κατασκευαστή.

Καλύπτει όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Filter που έχουν αγοραστεί από την εταιρία Puredry Hellas  ΕΕ ή οποιονδήποτε επίσημο μεταπωλητή της στην Ελλάδα.

Σχετικά Προϊόντα

Φίλτρο Κοκκώδη Ενεργού Άνθρακα FCPRA-C

Παρέχει αποτελεσματική μείωση του χλωρίου, οργανικών ουσιών, ορισμένων παρασιτοκτόνων και βελτιώνει τη γεύση και οσμή του νερού. Επιπλέον, μειώνει την σκληρότητα του νερού, χάρη στους πολυφωσφορικούς κρυστάλλους που περιέχει.

Φίλτρο Κοκκώδη Ενεργού Άνθρακα FCCBKDF

Μειώνει αποτελεσματικά το χλώριο, τα φυτοφάρμακα, τις οργανικές ουσίες, τα παράσιτα, βελτιώνοντας την οσμή και γεύση του νερού. Επιπλέον, χάρη στο KDF που διαθέτει στο εσωτερικό του, αντιμετωπίζει τα βαρέα μέταλλα που βρίσκονται στο νερό, όπως τον μόλυβδο και τον υδράργυρο.

Φίλτρο Κοκκώδη Ενεργού Άνθρακα FCCBHD

Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το χλώριο, τα φυτοφάρμακα, τις οργανικές ουσίες και τα παράσιτα, χαρίζοντας ωραία γεύση και οσμή, στο πόσιμο νερό της κουζίνας του σπιτιού σας.