Φίλτρο Δύο Σταδίων Ενεργού Κοκκώδη Άνθρακα
FCCBKDF της Aqua Filter

  • Προσφέρει υψηλής ποιότητας φίλτρανση νερού.
  • Κατακρατεί χλώριο, τα φυτοφάρμακα, χημικά, οργανικούς ρύπους.
  • Περιέχει KDF, που συμβάλει άμεσα στην αφαίρεση των βαρέων μετάλλων όπως μόλυβδο και υδράργυρο.
  • Δίνει απαλή υφή, ωραία γεύση και οσμή στο νερό.
  • Συμβατό σε όλες τις φιλτροθήκες που ακολουθούν τις αρχές διεθνούς τυποποίησης.
  • Κατασκευάζεται στην Ε.Ε

 Φίλτρο Ενεργού Κοκκώδη Άνθρακα FCCBKDF της Aqua Filter

Το φίλτρο FCCBKDF της εταιρείας Aqua Filter είναι ένα ισχυρό φίλτρο νερού δύο σταδίων φτιαγμένο από  κόκκους ενεργού άνθρακα και KDF. Καθώς το νερό διαπερνά μέσα από το φίλτρο και ”γλείφει” τους κόκκους άνθρακα, αυτοί απορροφούν το χλώριο, τα φυτοφάρμακα, τα χημικά, και τους οργανικούς ρύπους. Επιπλέον, χάρη στο KDF που περιέχει αφαιρεί τα βαρέα μέταλλα και τα βακτήρια. Μπορεί να δεσμεύει διάφορες ουσίες που έρχονται σε επαφή με αυτόν σε υγρή μορφή, και σε ποσότητες πολλαπλάσιες του βάρους του. Το φίλτρο FCCBKDF κατασκευάζεται στην Ευρώπη.

Δυνατότητες

Πρώτο Στάδιο Φίλτρανσης Ενεργού Κοκκώδη Άνθρακα

Το πρώτο στάδιο του ενεργού κοκκώδη άνθρακα κατακρατεί κατά 99% το χλώριο,τα φυτοφάρμακα, τα χημικά, τους οργανικούς ρύπους και τα βαρέα μέταλλα όπως ο μόλυβδος και ο υδράργυρος που περιέχονται στο πόσιμο νερό της κουζίνας σας. Επιπλέον χάρη στον κοκκοφοίνικα που περιέχει, κατακρατεί τις δυσάρεστες μυρωδιές του νερού, χαρίζοντας του ωραία γεύση και υφή

Δεύτερο Στάδιο Φίλτρανσης KDF

To δεύτερο στάδιο φίλτρανσης με KDF, αφαιρεί αποτελεσματικά το υδρόθειο και το σίδηρο. Επιπλέον είναι ειδικά κατασκευασμένο για την αφαίρεση των βαρέων μετάλλων όπως τον μόλυβδο, το αρσενικό και το κάδμιο. Επιπλέον έχει βακτηριοστατικές ιδιότητες, μπορεί και αφαιρεί τα μικρόβια, τα παράσιτα, τους μικροοργανισμούς και τα βακτήρια.

Φίλτρα Ενεργού Κοκκώδη Άνθρακα

Χαρακτηριστικά

under counter

Φίλτρο Άνω και Κάτω Πάγκου

Τα φίλτρα ενεργού κοκκώδη άνθρακα τοποθετούνται σε φιλτροθήκες και συστήματα άνω και κάτω πάγκου. 

Το νερό που περνά  φιλτράρεται κατά κύριο λόγο από χλώριο, φυτοφάρμακα, οργανικούς ρύπους και βαρέα μέταλλα..

health αντίγραφο

                           Ασφαλή Νερό

Ο βαθμός αποτελεσματικότητος από το φίλτρο άνθρακα είναι αρκετός για να αφαιρέσει τα επιβλαβή στοιχεία από το πόσιμο νερό. Βάση της νομοθεσίας της Ελλάδος και της Ε.Ε. σε όλες τις κατοικημένες περιοχές και οικισμούς θα πρέπει να διασφαλίζεται η απολύμανση του νερού με χλωρίωση. Έτσι όλα τα συστήματα φίλτρανσης, φιλτράρουν νερό χλωριωμένο. Το χλώριο βέβαια αφαιρείτε στο 100% από τα συστήματα φίλτρανσης, τα οποία μπορεί να είναι δύο, τριών έως και επτά σταδίων ανάλογα τις ανάγκες του καταναλωτή. 

Σε περιοχές όπου δεν υπάρχει επεξεργασία απολύμανσης του νερού από κρατικό ή ιδιωτικό φορέα, θα πρέπει ο καταναλωτής πριν την χρήση του και πριν την επιλογή οποιουδήποτε φίλτρου να ελέγξει την καταλληλότητα του σε πιστοποιημένο μικροβιολογικό εργαστήριο.

eco

Οικονομικά Φίλτρα

Στην Aqua Pure, όποιο προϊόν φίλτρανσης νερού διαθέτουμε προς πώληση, έχουμε φροντίσει να διατίθεται συγχρόνως και όλη η γκάμα των ανταλλακτικών του. Θα βρείτε τα ποιο σύγχρονα τεχνολογικά  ανταλλακτικά φίλτρα νερού, σε μια γκάμα που ακολουθεί την τεχνολογία και ανανεώνετε. Τα φίλτρα νερού ακολουθούν την διεθνή τυποποίηση (δεν είναι μοναδικά) και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε διαφορετικής μάρκας φιλτροθήκες (με την προϋπόθεση ότι ακολουθεί και αυτή την διεθνή τυποποίηση), αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να λειτουργεί ο υγιής ανταγωνισμός και τα φίλτρα να έχουν χαμηλό κόστος. Δεν διαθέτουμε φίλτρα τηλεμάρκετινγκ που είναι αμφίβολης ποιότητος, προέλευσης, έχουν υπερβολικά υψηλό κόστος αγοράς και είναι μοναδικά (είναι υποχρεωμένος ο καταναλωτής να αγοράσει το συγκεκριμένο τύπο φίλτρου και μάρκας).

Εγγύηση

Όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Filter  έχουν Silver εγγύηση δύο ετών, από την ημερομηνία αγοράς.

Η εγγύηση καλύπτει την αντικατάσταση (ανταλλακτικά) των εξαρτημάτων που ο Κατασκευαστής ή ο Αντιπρόσωπός του αναγνώρισε ως ελαττωματικά, με τη διευκρίνιση ότι αυτή η αντικατάσταση μπορεί να γίνει με καινούργια ανταλλακτικά, καινούργια εξαρτήματα ή εξαρτήματα ανακατασκευής ύστερα από εκτίμηση του Κατασκευαστή.

Καλύπτει όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Filter που έχουν αγοραστεί από την εταιρία Puredry Hellas  ΕΕ ή οποιονδήποτε επίσημο μεταπωλητή της στην Ελλάδα.

Σχετικά Προϊόντα

Φίλτρο Κοκκώδη Ενεργού Άνθρακα
FCCA

Παρέχει αποτελεσματική μείωση του χλωρίου και των φυτοφαρμάκων. Επιπλέον βελτιώνει τη γεύση και οσμή του νερού. Μειώνει την σκληρότητα του νερού, χάρη στους πολυφωσφορικούς κρυστάλλους που περιέχει.

Φίλτρο Κοκκώδη Ενεργού Άνθρακα FCCBHD

Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το χλώριο, τα φυτοφάρμακα, τις οργανικές ουσίες και τα παράσιτα, χαρίζοντας ωραία γεύση και οσμή, στο πόσιμο νερό της κουζίνας του σπιτιού σας.

Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα FCCBKDF2

Φίλτρο 3ων σταδίων, ενεργού κοκκώδη άνθρακα, KDF και ρητίνη αποσκλήρυνσης. Ο κοκκώδης άνθρακας μειώνει το χλωριο, τα φυτοφάρμακα, τις οργανικές ουσίες, τα παράσιτα βελτιώνοντας την οσμή και την γεύση του νερού. Επιπλέον, χάρη στο KDF που διαθέτει αντιμετωπίζει τα βαρέα μέταλλα. Το τρίτο στάδιο, η ρητίνη, μειώνει την σκληρότητα του νερού.