Φίλτρο Ενεργού Κοκκώδη
Άνθρακα FCPRA-C της Aqua Filter

  • Προσφέρει υψηλής ποιότητας φίλτρανση νερού.
  • Κατακρατεί χλώριο και τα φυτοφάρμακα.
  • Μειώνει την σκληρότητα του νερού, χάρη στους πολυφωσφορικούς
    κρυστάλλους που διαθέτει.
  • Κατακρατεί χλώριο και τα φυτοφάρμακα.
  • Δίνει απαλή υφή, ωραία γεύση και οσμή στο νερό.
  • Συμβατό σε όλες τις φιλτροθήκες που ακολουθούν τις αρχές διεθνούς τυποποίησης.
  • Κατασκευάζεται στην Ε.Ε

 Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα και Αποσκλήρυνσης FCPRA-C της Aqua Filter

Το φίλτρο FCPRA-C της εταιρείας Aqua Filter είναι ένα ισχυρό φίλτρο νερού 2 σταδίων φτιαγμένο από  κόκκους ενεργού άνθρακα και πολυφωσφορικών κρυστάλλων. Καθώς το νερό διαπερνά μέσα από το φίλτρο και ”γλείφει” τους κόκκους άνθρακα, αυτοί απορροφούν το χλώριο, και τα φυτοφάρμακα. Μπορεί να δεσμεύει διάφορες ουσίες που έρχονται σε επαφή με αυτόν σε υγρή μορφή, και σε ποσότητες πολλαπλάσιες του βάρους του. Το φίλτρο FCPRA-C κατασκευάζεται στην Ευρώπη.

Δυνατότητες

Πρώτο Στάδιο Ενεργού Κοκκώδη Άνθρακα

Το πρώτο στάδιο του ενεργού κοκκώδη άνθρακα κατακρατεί κατά 99% το χλώριο,τα φυτοφάρμακα, τα χημικά, τους οργανικούς ρύπους που περιέχονται στο πόσιμο νερό της κουζίνας σας. Επιπλέον χάρη στον κοκκοφοίνικα που περιέχει, κατακρατεί τις δυσάρεστες μυρωδιές του νερού, χαρίζοντας του ωραία γεύση και υφή.

Δεύτερο Στάδιο Πολυφωσφορικών Κρυστάλλων

Οι πολυφωσφορικοί κρύσταλλοι διαλύονται στο νερό και επικαλύπτουν ουσιαστικά, στοιχεία όπως ο σίδηρος, το ασβέστιο, το μαγνήσιο, καθιστώντας αδύνατο στα στοιχεία αυτά να ‘’ιζηματοποιηθούν’’ έξω από το νερό και να δημιουργήσουν τα γνωστά προβλήματα που σχετίζονται με το ‘’σκληρό’’ νερό, όπως ο σχηματισμός αλάτων στις αντλίες, στις αντιστάσεις πλυντηρίων, βραστήρων.

Αντικατάσταση Φίλτρου

Η διάρκεια ζωής του φίλτρου εξαρτάται από την ποιότητα του νερού και το δίκτυο μεταφοράς. Η αντικατάσταση θα πρέπει να πραγματοποιείται κάθε 6 έως 12 μήνες. Το φίλτρο θα πρέπει να ελέγχεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να εξασφαλίζεται η επάρκεια του νερού στο σύστημα. Η θερμοκρασία λειτουργίας του φίλτρου είναι από 5°C – 35°C και η διάσταση του είναι 2" Χ 10" Inches.

Φίλτρα Ενεργού Κοκκώδη Άνθρακα

Χαρακτηριστικά

under counter

Φίλτρο Άνω και Κάτω Πάγκου

Τα φίλτρα ενεργού κοκκώδη άνθρακα καθώς και τα φίλτρα αποσκλήρυνσης τοποθετούνται σε φιλτροθήκες και συστήματα άνω και κάτω πάγκου. 

Το νερό που περνά  φιλτράρεται κατά κύριο λόγο από χλώριο, φυτοφάρμακα, οργανικούς ρύπους και βαρέα μέταλλα. Οι πολυφωσφορικοί κρύσταλλοι αποτρέπουν στα στοιχεία του ασβεστίου και του μαγνησίου να ιζηματοποιηθούν.

health αντίγραφο

                           Ασφαλή Νερό

Ο βαθμός αποτελεσματικότητος από το φίλτρο άνθρακα είναι αρκετός για να αφαιρέσει τα επιβλαβή στοιχεία από το πόσιμο νερό. Βάση της νομοθεσίας της Ελλάδος και της Ε.Ε. σε όλες τις κατοικημένες περιοχές και οικισμούς θα πρέπει να διασφαλίζεται η απολύμανση του νερού με χλωρίωση. Έτσι όλα τα συστήματα φίλτρανσης, φιλτράρουν νερό χλωριωμένο. Το χλώριο βέβαια αφαιρείτε στο 100% από τα συστήματα φίλτρανσης, τα οποία μπορεί να είναι δύο, τριών έως και επτά σταδίων ανάλογα τις ανάγκες του καταναλωτή. 

Σε περιοχές όπου δεν υπάρχει επεξεργασία απολύμανσης του νερού από κρατικό ή ιδιωτικό φορέα, θα πρέπει ο καταναλωτής πριν την χρήση του και πριν την επιλογή οποιουδήποτε φίλτρου να ελέγξει την καταλληλότητα του σε πιστοποιημένο μικροβιολογικό εργαστήριο.

eco

Οικονομικά Φίλτρα

Στην Aqua Pure, όποιο προϊόν φίλτρανσης νερού διαθέτουμε προς πώληση, έχουμε φροντίσει να διατίθεται συγχρόνως και όλη η γκάμα των ανταλλακτικών του. Θα βρείτε τα ποιο σύγχρονα τεχνολογικά  ανταλλακτικά φίλτρα νερού, σε μια γκάμα που ακολουθεί την τεχνολογία και ανανεώνετε. Τα φίλτρα νερού ακολουθούν την διεθνή τυποποίηση (δεν είναι μοναδικά) και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε διαφορετικής μάρκας φιλτροθήκες (με την προϋπόθεση ότι ακολουθεί και αυτή την διεθνή τυποποίηση), αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να λειτουργεί ο υγιής ανταγωνισμός και τα φίλτρα να έχουν χαμηλό κόστος. Δεν διαθέτουμε φίλτρα τηλεμάρκετινγκ που είναι αμφίβολης ποιότητος, προέλευσης, έχουν υπερβολικά υψηλό κόστος αγοράς και είναι μοναδικά (είναι υποχρεωμένος ο καταναλωτής να αγοράσει το συγκεκριμένο τύπο φίλτρου και μάρκας).

Εγγύηση

Όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Filter  έχουν Silver εγγύηση δύο ετών, από την ημερομηνία αγοράς.

Η εγγύηση καλύπτει την αντικατάσταση (ανταλλακτικά) των εξαρτημάτων που ο Κατασκευαστής ή ο Αντιπρόσωπός του αναγνώρισε ως ελαττωματικά, με τη διευκρίνιση ότι αυτή η αντικατάσταση μπορεί να γίνει με καινούργια ανταλλακτικά, καινούργια εξαρτήματα ή εξαρτήματα ανακατασκευής ύστερα από εκτίμηση του Κατασκευαστή.

Καλύπτει όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Filter που έχουν αγοραστεί από την εταιρία Puredry Hellas  ΕΕ ή οποιονδήποτε επίσημο μεταπωλητή της στην Ελλάδα.

Σχετικά Προϊόντα

Φίλτρο Κοκκώδη Ενεργού Άνθρακα FCCBHD

Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το χλώριο, τα φυτοφάρμακα, τις οργανικές ουσίες και τα παράσιτα, χαρίζοντας ωραία γεύση και οσμή, στο πόσιμο νερό της κουζίνας του σπιτιού σας.

Φίλτρο Κοκκώδη Ενεργού Άνθρακα FCCBKDF

Μειώνει αποτελεσματικά το χλώριο, τα φυτοφάρμακα, τις οργανικές ουσίες, τα παράσιτα, βελτιώνοντας την οσμή και γεύση του νερού. Επιπλέον, χάρη στο KDF που διαθέτει στο εσωτερικό του, αντιμετωπίζει τα βαρέα μέταλλα που βρίσκονται στο νερό, όπως τον μόλυβδο και τον υδράργυρο.

Φίλτρο Κοκκώδη Ενεργού Άνθρακα FCCBKDF2

Φίλτρο 3ων σταδίων, ενεργού κοκκώδη άνθρακα, KDF και ρητίνη αποσκλήρυνσης. Ο κοκκώδης άνθρακας μειώνει το χλωριο, τα φυτοφάρμακα, τις οργανικές ουσίες, τα παράσιτα βελτιώνοντας την οσμή και την γεύση του νερού. Επιπλέον, χάρη στο KDF που διαθέτει αντιμετωπίζει τα βαρέα μέταλλα. Το τρίτο στάδιο, η ρητίνη, μειώνει την σκληρότητα του νερού.