Φίλτρο ντούζ FHSH-8-C
της Aqua Filter

  • Εξαλείφει το χλώριο.
  • Αφαιρεί βαρέα μέταλλα.
  • Ομαλό και μαλακό δέρμα, μείωση ερεθισμού των ματιών και υγιή μαλλιά.
  • Περιλαμβάνεται ανταλλακτικό φίλτρο.

Φίλτρο Ντουζ FHSH-8-C της Aqua Filter

Το φίλτρο ντούζ FHSH-8-C παρέχει μέχρι και 99% απομάκρυνση του χλωρίου. Μειώνει την περιεκτικότητα σε βαρέα μέταλλα όπως ο μόλυβδος, το χρώμιο, και ο υδράργυρος. Το φίλτρο ντούζ FHSH-8-C αφαιρεί αποτελεσματικά επιβλαβείς ατμούς που προκαλούνται από ένα μείγμα ζεστού νερού και χλωρίου κατά τη διάρκεια του ντούζ και του μπάνιου. Απολαύστε ένα χαλαρωτικό ντουζ χωρίς αναθυμιάσεις χλωρίου, ερεθισμένα μάτια ή ξηρό δέρμα.

Δυνατότητες

health αντίγραφο

Ασφαλή Νερό 

Ο βαθμός αποτελεσματικότητος από τα συστήματα φίλτρανσης είναι αρκετός για να αφαιρέσει κάθε επιβλαβή στοιχείο από το πόσιμο νερό. Βάση της νομοθεσίας της Ελλάδος και της Ε.Ε. σε όλες τις κατοικημένες περιοχές και οικισμούς θα πρέπει να διασφαλίζεται η απολύμανση του νερού με χλωρίωση. Έτσι όλα τα συστήματα φίλτρανσης, φιλτράρουν νερό χλωριωμένο. Το χλώριο βέβαια αφαιρείτε στο 100% από τα συστήματα φίλτρανσης, τα οποία μπορεί να είναι δύο, τριών έως και επτά σταδίων ανάλογα τις ανάγκες του καταναλωτή. Σε περιοχές όπου δεν υπάρχει επεξεργασία απολύμανσης του νερού από κρατικό ή ιδιωτικό φορέα, θα πρέπει ο καταναλωτής πριν την χρήση του και πριν την επιλογή οποιουδήποτε φίλτρου να ελέγξει την καταλληλότητα του σε πιστοποιημένο μικροβιολογικό εργαστήριο.

eco

Οικονομικά Φίλτρα

Στην Aqua Pure, όποιο προϊόν φίλτρανσης νερού διαθέτουμε προς πώληση, έχουμε φροντίσει να διατίθεται συγχρόνως και όλη η γκάμα των ανταλλακτικών του. Θα βρείτε τα ποιο σύγχρονα τεχνολογικά  ανταλλακτικά φίλτρα νερού, σε μια γκάμα που ακολουθεί την τεχνολογία και ανανεώνετε συνεχώς. Τα φίλτρα νερού ακολουθούν την διεθνή τυποποίηση (δεν είναι μοναδικά) και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε διαφορετικής μάρκας φιλτροθήκες (με την προϋπόθεση ότι ακολουθεί και αυτή την διεθνή τυποποίηση), αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να λειτουργεί ο υγιής ανταγωνισμός και τα φίλτρα να έχουν χαμηλό κόστος. Δεν διαθέτουμε φίλτρα τηλεμάρκετινγκ που είναι αμφίβολης ποιότητος, προέλευσης, έχουν υπερβολικά υψηλό κόστος αγοράς και είναι μοναδικά (είναι υποχρεωμένος ο καταναλωτής να αγοράσει το συγκεκριμένο τύπο φίλτρου και μάρκας).

Σχετικά Προϊόντα

Φίλτρο ντούζ FHSH-6-C της Aqua Filter

Με το φίλτρο ντούζ FHSH-6-C της Aqua Filter πετυχαίνεται η απομάκρυνση του χλωρίου μέχρι και 90%. Μειώνει την περιεκτικότητα σε βαρέα μέταλλα καθώς αφαιρεί αποτελεσματικά και μείγμα ζεστού νερού με χλώριο κατά τη διάρκεια του ντούζ. Είναι ιδανικό για ντουζιέρες με βάση στήριξης.

Aqua Filter FCSH-56-K

Το ανταλλακτικό φίλτρο που τοποθετείται στο μικρό και στο μεγάλο τηλέφωνο.Αφαιρεί αποτελεσματικά επιβλαβείς ατμούς που προκαλούνται από μείγμα ένα νερού με χλώριο.