Πώς ακριβώς λειτουργεί ο Ιονιστής;

Τα αρνητικά ιόντα έχουν αποδειχθεί ασφαλή και αποτελεσματικά σε πολλαπλές μελέτες. Αυξάνουν την αποτελεσματικότητα των φίλτρων αέρα και προσβάλλουν τα σωματίδια και τους ρύπους που εκπέμπονται στο χώρο.

Σχεδόν όλα τα σωματίδια στον αέρα έχουν θετικό φορτίο, ενώ τα αρνητικά ιόντα αρνητικό. Tα αρνητικά ιόντα έλκουν μαγνητικά τα θετικά ιόντα-σωματίδια που βρίσκονται στην ατμόσφαιρα. Σαν αποτέλεσμα το σωματίδιο γίνεται πολύ βαρύ για να παραμείνει στον αέρα. Έτσι,  πέφτουν στο έδαφος, χωρίς να μπορεί να τα εισπνεύσει πλέον ο άνθρωπος. Επιπλέον,  με ένα απλό σκούπισμα απομακρύνουμε όλη τη σκόνη και τα σωματίδια τα οποία βρίσκονται στο έδαφος χάρη στη λειτουργία του ιονιστή.

 Δυνατότητες και εφαρμογές των αρνητικά φορτισμένων ιόντων.

  1. Ζεσταίνουν τα ανθρώπινα κύτταρα, καθώς αυξάνουν την ικανότητα διατήρησης οξυγόνου στο αίμα μας και συμβάλουν στην ενίσχυση και βελτιώσει του μεταβολισμού μας.
  2. Αυξάνουν τη ροή του οξυγόνου στον εγκέφαλο, προσδίδοντας μεγαλύτερη ζωτικότητα, ενέργεια, διαύγεια και πνευματική ευεξία.
  3. Ενισχύουν την αντοχή του ανθρώπινου οργανισμού στις ασθένειες και τους ιούς.
  4. Επιπλέον συμβάλλουν άμεσα στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος.
  5. Βελτιώνουν την ποιότητα του ύπνου.
  6. Τα ανιόντα με όζον μπορούν να απομακρύνουν την μούχλα και τις δυσάρεστες οσμές από τα χημικά, το τσιγάρο και το μαγείρεμα.
  7. Επιπλέον, έχουν επίσης μια ειδική θεραπευτική λειτουργία κατά της χρόνιας βρογχίτιδας και των ασθμάτων.

“Μην ξεχνάτε ότι τα αρνητικά ιόντα είναι άοσμα, άγευστα, και αόρατα. Υπάρχουν σε αφθονία στη φύση σε ορισμένα μέρη του όπως βουνά, καταρράκτες και παραλίες”