Φίλτρο Αποσκλήρυνσης
AIMRO-QC της Aqua Filter

  • Εμπλουτίζει το νερό με ιχνοστοιχεία .
  • Βελτιώνει την γεύση και την οσμή του νερού.
  • Συμβατό σε ψύκτες νερού και ως τελευταίο στάδιο σε συστήματα αντίστροφης όσμωσης
  • Κατασκευάζεται στην Ε.Ε

Φίλτρο Αποσκλήρυνσης AIMRO-QC της Aqua Filter

Το φίλτρο AIMRO-QC της εταιρείας Aqua Filter είναι ένα φίλτρο εμπλουτισμού του νερού. Εμπλουτίζει με τα απαραίτητα μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία που είναι απαραίτητα για τον ανθρώπινο οργανισμό. Το φίλτρο AIMRO-QC κατασκευάζεται στην Ευρώπη.

Δυνατότητες

Φίλτρο In-line Αποσκλήρυνσης AIMRO-QC

Φίλτρο εμπλουτισμού ιχνοστοιχείων και μεταλλικών αλάτων απαραίτητα για τον ανθρώπινο οργανισμό.Είναι ιδανικό ως τελευταίο στάδιο σε οποιοδήποτε σύστημα αντίστροφης όσμωσης.

Αντικατάσταση φίλτρου

Η διάρκεια ζωής του φίλτρου εξαρτάται από την ποιότητα του νερού και το δίκτυο μεταφοράς. Η αντικατάσταση θα πρέπει να πραγματοποιείται κάθε 6 έως 12 μήνες. Το φίλτρο θα πρέπει να ελέγχεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να εξασφαλίζεται η επάρκεια του νερού στο σύστημα. Η θερμοκρασία λειτουργίας του φίλτρου είναι από 6°C – 35°C και η διάστασή του είναι 2" Χ 10" Inches.

Φίλτρα In-line Εμπλουτισμού

Χαρακτηριστικά

house αντίγραφο

Φίλτρο Εμπλουτισμού

Τα φίλτρα εμπλουτισμού είναι ιδανικά ως τελευταίο στάδιο σε συστήματα αντίστροφης όσμωσης.

Παρέχουν αποτελεσματικό εμπλουτισμό του νερού με όλα τα απαραίτητα μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία για τον ανθρώπινο οργανισμό.

health αντίγραφο

Ασφαλή Νερό 

Ο βαθμός αποτελεσματικότητος από τα συστήματα φίλτρανσης είναι αρκετός για να αφαιρέσει κάθε επιβλαβή στοιχείο από το πόσιμο νερό. Βάση της νομοθεσίας της Ελλάδος και της Ε.Ε. σε όλες τις κατοικημένες περιοχές και οικισμούς θα πρέπει να διασφαλίζεται η απολύμανση του νερού με χλωρίωση. Έτσι όλα τα συστήματα φίλτρανσης, φιλτράρουν νερό χλωριωμένο. Το χλώριο βέβαια αφαιρείτε στο 100% από τα συστήματα φίλτρανσης, τα οποία μπορεί να είναι δύο, τριών έως και επτά σταδίων ανάλογα τις ανάγκες του καταναλωτή. Σε περιοχές όπου δεν υπάρχει επεξεργασία απολύμανσης του νερού από κρατικό ή ιδιωτικό φορέα, θα πρέπει ο καταναλωτής πριν την χρήση του και πριν την επιλογή οποιουδήποτε φίλτρου να ελέγξει την καταλληλότητα του σε πιστοποιημένο μικροβιολογικό εργαστήριο.

eco

Οικονομικά Φίλτρα

Στην Aqua Pure, όποιο προϊόν φίλτρανσης νερού διαθέτουμε προς πώληση, έχουμε φροντίσει να διατίθεται συγχρόνως και όλη η γκάμα των ανταλλακτικών του. Θα βρείτε τα ποιο σύγχρονα τεχνολογικά  ανταλλακτικά φίλτρα νερού, σε μια γκάμα που ακολουθεί την τεχνολογία και ανανεώνετε. Τα φίλτρα νερού ακολουθούν την διεθνή τυποποίηση (δεν είναι μοναδικά) και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε διαφορετικής μάρκας φιλτροθήκες (με την προϋπόθεση ότι ακολουθεί και αυτή την διεθνή τυποποίηση), αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να λειτουργεί ο υγιής ανταγωνισμός και τα φίλτρα να έχουν χαμηλό κόστος. Δεν διαθέτουμε φίλτρα τηλεμάρκετινγκ που είναι αμφίβολης ποιότητος, προέλευσης, έχουν υπερβολικά υψηλό κόστος αγοράς και είναι μοναδικά (είναι υποχρεωμένος ο καταναλωτής να αγοράσει το συγκεκριμένο τύπο φίλτρου και μάρκας).

Εγγύηση

Όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Filter  έχουν Silver εγγύηση δύο ετών, από την ημερομηνία αγοράς.

Η εγγύηση καλύπτει την αντικατάσταση (ανταλλακτικά) των εξαρτημάτων που ο Κατασκευαστής ή ο Αντιπρόσωπός του αναγνώρισε ως ελαττωματικά, με τη διευκρίνιση ότι αυτή η αντικατάσταση μπορεί να γίνει με καινούργια ανταλλακτικά, καινούργια εξαρτήματα ή εξαρτήματα ανακατασκευής ύστερα από εκτίμηση του Κατασκευαστή.

Καλύπτει όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Filter που έχουν αγοραστεί από την εταιρία Puredry Hellas  ΕΕ ή οποιονδήποτε επίσημο μεταπωλητή της στην Ελλάδα.

Σχετικά Προϊόντα

Φίλτρο AICRO-SOF-QC

Φίλτρο δυο σταδίων ενεργού άνθρακα και πολυφωσφορικούς κρυστάλλους.

Φίλτρο In-line AIFIR-M

Φίλτρο In-line εμπλουτισμού ιχνοστοιχείων είναι ιδανικό ως τελευταίο στάδιο αντίστροφης όσμωσης,όπου εμπλουτίζει το νερό με ιχνοστοιχεία και μεταλλικά άλατα απαραίτητα για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Φίλτρο AIFIR 2000

Το φίλτρο AIFIR 2000 είναι η λύση για τα περισσότερα συστήματα αντίστροφης όσμωσης αλλά και τα συστήματα Excito.