Φίλτρο In-line Ψυγείου Ιζημάτων
AIPRO-XL της Aqua Filter

  • Προσφέρει υψηλής ποιότητας φίλτρανση νερού 5 micron.
  • Κατακρατεί άμμο, χώμα, σκουριά.
  • Αιωρούμενα στερεά.
  • Μικροσωματίδια.
  • Συμβατό σε ψύκτες νερού με σύστημα φίλτρανσης και ως πέμπτο στάδιο σε συστήματα αντίστροφης όσμωσης.
  • Κατασκευάζεται στην Ε.Ε

 Φίλτρο Ιζημάτων AIPRO-XL της Aqua Filter

Το φίλτρο AIPRO-XL της εταιρείας Aqua Filter είναι ένα ισχυρό φίλτρο νερού φτιαγμένο από  πολυπροπυλένιο. Καθώς το νερό διαπερνά μέσα από το φίλτρο κατακρατούνται μικροσωματίδια και αιωρούμενα στερεά καθώς επίσης και άμμος,χώμα και σκουριά. Το φίλτρο AIPRO-XL κατασκευάζεται στην Ευρώπη.

Δυνατότητες

Φίλτρο Ιζημάτων AIPRO-XL

Το πολυπροπυλένιο που υπάρχει στο εσωτερικό του φίλτρου κατακρατεί μικροσωματίδια, αιωρούμενα στερεά καθώς επίσης άμμο, χώμα και σκουριά διαπερατότητας 5 micron.

Αντικατάσταση Φίλτρου

Η διάρκεια ζωής του φίλτρου εξαρτάται από την ποιότητα του νερού και το δίκτυο μεταφοράς. Η αντικατάσταση θα πρέπει να πραγματοποιείται κάθε 6 έως 12 μήνες. Το φίλτρο θα πρέπει να ελέγχεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να εξασφαλίζεται η επάρκεια του νερού στο σύστημα. Η θερμοκρασία λειτουργίας του φίλτρου είναι από 6°C έως 35°C και η διάστασή του είναι 12" Χ 2.5" Inches.

Φίλτρα In-line Ψυγείου Ιζημάτων / Άνθρακα

Χαρακτηριστικά

under counter

Φίλτρο In-line Ψυγείου Ιζημάτων/Άνθρακα

Τα φίλτρα In-line τοποθετούνται σε ψύκτες νερού με σύστημα φίλτρανσης και ως πέμπτο στάδιο σε συστήματα αντίστροφης όσμωσης.

Το νερό που περνά  φιλτράρεται κατά κύριο λόγο από άμμο, χώμα, σκουριά, αιωρούμενα στερεά και μικροσωματίδια.

health αντίγραφο

                           Ασφαλή Νερό

Ο βαθμός αποτελεσματικότητας από το φίλτρο In-line ιζημάτων/άνθρακα είναι αρκετός για να αφαιρέσει τα επιβλαβή στοιχεία από το πόσιμο νερό. Βάση της νομοθεσίας της Ελλάδος και της Ε.Ε. σε όλες τις κατοικημένες περιοχές και οικισμούς θα πρέπει να διασφαλίζεται η απολύμανση του νερού με χλωρίωση. Έτσι όλα τα συστήματα φίλτρανσης, φιλτράρουν νερό χλωριωμένο. Το χλώριο βέβαια αφαιρείται στο 100% από τα συστήματα φίλτρανσης, τα οποία μπορεί να είναι δύο, τριών έως και επτά σταδίων ανάλογα τις ανάγκες του καταναλωτή. 

Σε περιοχές όπου δεν υπάρχει επεξεργασία απολύμανσης του νερού από κρατικό ή ιδιωτικό φορέα, θα πρέπει ο καταναλωτής πριν την χρήση του και πριν την επιλογή οποιουδήποτε φίλτρου να ελέγξει την καταλληλότητα του σε πιστοποιημένο μικροβιολογικό εργαστήριο.

eco

Οικονομικά Φίλτρα

Στην Aqua Pure, όποιο προϊόν φίλτρανσης νερού διαθέτουμε προς πώληση, έχουμε φροντίσει να διατίθεται συγχρόνως και όλη η γκάμα των ανταλλακτικών του. Θα βρείτε τα ποιο σύγχρονα τεχνολογικά  ανταλλακτικά φίλτρα νερού, σε μια γκάμα που ακολουθεί την τεχνολογία και ανανεώνεται. Τα φίλτρα νερού ακολουθούν την διεθνή τυποποίηση (δεν είναι μοναδικά) και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε διαφορετικής μάρκας φιλτροθήκες (με την προϋπόθεση ότι ακολουθεί και αυτή την διεθνή τυποποίηση), αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να λειτουργεί ο υγιής ανταγωνισμός και τα φίλτρα να έχουν χαμηλό κόστος. Δεν διαθέτουμε φίλτρα τηλεμάρκετινγκ που είναι αμφίβολης ποιότητος, προέλευσης, έχουν υπερβολικά υψηλό κόστος αγοράς και είναι μοναδικά (είναι υποχρεωμένος ο καταναλωτής να αγοράσει το συγκεκριμένο τύπο φίλτρου και μάρκας).

Εγγύηση

Όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Filter  έχουν Silver εγγύηση δύο ετών, από την ημερομηνία αγοράς.

Η εγγύηση καλύπτει την αντικατάσταση (ανταλλακτικά) των εξαρτημάτων που ο Κατασκευαστής ή ο Αντιπρόσωπός του αναγνώρισε ως ελαττωματικά, με τη διευκρίνιση ότι αυτή η αντικατάσταση μπορεί να γίνει με καινούργια ανταλλακτικά, καινούργια εξαρτήματα ή εξαρτήματα ανακατασκευής ύστερα από εκτίμηση του Κατασκευαστή.

Καλύπτει όλα τα προϊόντα της Εταιρίας Aqua Filter που έχουν αγοραστεί από την εταιρία Puredry Hellas  ΕΕ ή οποιονδήποτε επίσημο μεταπωλητή της στην Ελλάδα.

Σχετικά Προϊόντα

Φίλτρο In-line AICRO-SOF-QC

Παρέχει αποτελεσματική μείωση του χλωρίου, οργανικών ουσιών, ιζημάτων και βελτιώνει τη γεύση και οσμή του νερού. Επιπλέον, μειώνει την σκληρότητα του νερού, χάρη στους πολυφωσφορικούς κρυστάλλους που περιέχει.

Φίλτρο In-line AIPRΟ-1M-CL

Αφαιρεί αποτελεσματικά άμμο,χώμα,αιωρούμενα στερεά και μικροσωματίδια έως 5 micron.

Φίλτρο AIFIR-M

Το φίλτρο AIFIR-M εμπλουτίζει το νερό με τα απαραίτητα μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία.