Φίλτρο Εμπλουτισμού Ιχνοστοιχείων Inline Mineralizing AIFIR-M

Αναφορά:

Ιδανικό ως τελευταίο στάδιο σε οποιοδήποτε σύστημα αντίστροφης όσμωσης , εμπλουτίζει το νερό με τα απαραίτητα μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία όπως ασβέστιο,μαγνήσιο,κάλιο και νάτριο ενώ παράλληλα ανεβάζει το ph.. Διατίθεται με 1/4″ NPT σύνδεση.

  • 100% Ασφάλεια συναλλαγών και προσωπικών δεδομένων 100% Ασφάλεια συναλλαγών και προσωπικών δεδομένων
  • Αποστολή σε όλη την Ελλάδα Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Υψηλής ποιότητας φίλτρο εμπλουτισμού ιχνοστοιχείων της Aqua Filter.

Εμπλουτίζει το ανθρώπινο σώμα με:

  Ασβέστιο: Ένα από τα βασικότερα ιχνοστοιχεία για τον ανθρώπινο οργανισμό καθώς είναι απαραίτητο για υγιή δόντια και κόκαλα. Βοηθά στην σωστή πέψη, στην καλή λειτουργία και φυσιολογικό χτύπο της καρδιάς αλλά και στην καλή λειτουργία των αρτηριών και των μυών.

• Μαγνήσιο: Λαμβάνει μέρος σε περισσότερες από 300 διαφορετικές βιοχημικές λειτουργίες στο εσωτερικό του ανθρωπίνου σώματος. Είναι καθοριστικός παράγοντας για το ανοσοποιητικό σύστημα  αλλά και για την σωστή κυκλοφορία του αίματος. Αποτρέπει τον καρκίνο σχετιζόμενο με ασθένειες, αρτηριοσκλήρυνση, εγκεφαλικά και νεφρικές ασθένειες.

• Νάτριο: Είναι υπεύθυνο για την απορρόφηση και συγκράτηση του νερού στο ανθρώπινο σώμα όπως και για την ισορροπία του ph στο ανθρώπινο σώμα. Είναι εξαιρετικός ρυθμιστής του αίματος.

Διαθέσιμο μέγεθος: 2″ x 10″

Θερμοκρασία εργασίας: 2OC – 45oC

Μακροζωία: 6 – 12 μήνες (ανάλογα με την ποιότητα του νερού τροφοδοσίας).

Χαρακτηριστικά

Ύψος
25 mm
Βάθος
5 mm

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

banner anoixi

Δημοφιλή προϊόντα